Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Dekning

Dekning er prosentandelen av antall annonseforespørsler det ble returnert minst én annonse for. Generelt sett kan dekning hjelpe deg med å identifisere nettsteder der det ikke kan leveres målrettede annonser via AdSense.

Formel:
Dekning = (annonseforespørsler det ble returnert annonser for / totalt antall annonseforespørsler) * 100

Hvis du for eksempel har tre annonseenheter på en side, genereres det tre annonseforespørsler. Hvis det vises annonser i bare to av disse annonseenhetene, er dekningen for siden 66,67 %. Hvis du på samme måte har et søkefelt, betyr en dekning på 80 % at det ikke vises annonser sammen med søkeresultater for et gjennomsnitt på én av fem forespørsler.

Høy dekning – opp mot 100 % – er et tegn på at Google kunne besvare de fleste av forespørslene med annonser. Lavere dekning indikerer at Google ikke fant passende annonser til den aktuelle siden, og at det derfor ikke ble returnert noen annonser.

Vær oppmerksom på at denne beregningen bare er tilgjengelig på fanen for «Egendefinert»-beregningsgruppen. Finn ut mer om Egendefinert-beregningsgruppen.