Mainosyksiköt

Usein kysyttyä In-Article-mainoksista

Alla on vastauksia usein kysyttyihin In-Article-natiivimainoksia koskeviin kysymyksiin.

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki
Kuinka monta In-Article-mainosta voin sijoittaa sivulleni?
Voit asettaa sivullesi niin monta In-Article-mainosta (ja muun tyyppistä mainosta) kuin haluat, kunhan mainoksia ei ole enempää kuin sisältöä. Lue lisää mainosinventaarin arvoa koskevasta käytännöstämme. Jos haluat sijoittaa sivullesi useita In-Article-mainoksia, muista jättää niiden väliin riittävästi sisältöä, jotta mainokset eivät häiritse lukijoita.
Miten In-Article-mainokseni leveys lasketaan AdSensessa?
In-article-mainos on aina yhtä leveä kuin pääsäilö (<div>, <iframe>, jne.), jonka sisällä mainos sijaitsee.
Miten In-Article-mainokseni korkeus määritetään AdSensessa?
AdSensessa In-article-mainoksen korkeutta mukautetaan automaattisesti siten, että kaikki mainoksen elementit sopivat hyvin käytettävissä olevaan tilaan.
Onko In-Article-mainoksilla kokorajoituksia?
Kokoon liittyy yksi rajoitus: In-article-mainoksen leveyden on oltava vähintään 250 pikseliä.
Miksi Display-mainokset näkyvät joskus In-Article-mainosten sijaan?
Voit valita, että In-Article-mainosyksiköissäsi voi näkyä myös Display-mainoksia. Tuloja voi yrittää kasvattaa käyttämällä molempia mainostyyppejä. Voit poistaa tämän asetuksen käytöstä In-article-mainosasetusten yleisissä asetuksissa.
Voinko tarkistaa In-Article-mainoksia Ad Review Centerissä?
Kyllä. Huomaa kuitenkin, että In-Article-mainokset ovat natiivimainoksia ja näkyvät siksi Ad Review Centerissä tavallisilla renderöintiasetuksilla – eivät siis juuri siinä muodossa kuin sivustollasi.