Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

PMF sobre els anuncis in-article

A continuació, donem resposta a algunes preguntes més freqüents sobre els anuncis in-article natius:

Desplega-ho tot  Replega-ho tot
Quants anuncis in-article puc emplaçar a la meva pàgina?
Sempre que els anuncis no superin el contingut, podeu emplaçar a la vostra pàgina tants anuncis in-article (o altres tipus d'anunci) com vulgueu. Obteniu més informació sobre la nostra política de valor d'inventari. Tanmateix, si col·loqueu més d'un anunci in-article a la pàgina, heu de deixar prou contingut entre els anuncis per no interrompre gaire els lectors.
Com calcula AdSense l'amplada del meu anunci in-article?
L'amplada d'un anunci in-article sempre és igual a l'amplada del contenidor superior en què es troba (<div>, <iframe>, etc.).
Com determina AdSense l'alçada del meu anunci in-article?
AdSense ajusta automàticament l'alçada d'un anunci in-article per garantir que tots els elements de l'anunci s'adaptin bé a l'espai disponible.
Hi ha restriccions de mida per als anuncis in-article?
Hi ha una restricció de mida: l'amplada del vostre anunci in-article ha de ser com a mínim de 250 píxels.
Per què de vegades es mostren anuncis de display en comptes d'anuncis in-article?
Teniu l'opció de mostrar anuncis de display als blocs d'anuncis in-article. Si mostreu els dos tipus d'anuncis, podeu incrementar els ingressos. Podeu desactivar aquesta opció a les "Opcions generals" de la configuració dels anuncis in-article.
Puc revisar els anuncis in-article al Centre de revisió d'anuncis?
Sí. Tanmateix, com que els anuncis in-article són anuncis natius, es mostraran amb una renderització estàndard al Centre de revisió d'anuncis, i no exactament tal com es mostren al vostre lloc web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.