Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Determinar la mida de les imatges del feed mitjançant Google Chrome

Quan personalitzeu l'anunci in-feed, és útil saber la mida de les imatges del feed per poder definir la mida de la imatge de l'anunci perquè hi coincideixi.

Si no sabeu la mida de les imatges, podeu utilitzar les eines per a desenvolupadors del navegador per trobar-ne les dimensions exactes. Per exemple, si utilitzeu Google Chrome, podeu fer servir l'eina d'inspecció d'elements a Chrome DevTools.

Per determinar la mida d'una imatge mitjançant Chrome:

1. Obriu la pàgina que conté el vostre feed a Chrome.
  2. Feu clic amb el botó dret a la imatge de la qual vulgueu saber la mida i seleccioneu Inspecciona.
  3. Consulteu l'amplada i l'alçada de la imatge que es mostren a Chrome DevTools.
    Nota: el primer número sempre és l'amplada.
    Si la imatge no està marcada de manera predeterminada, feu clic al botó d'inspeccionar l'element Inspect element button i passeu el cursor per sobre de la imatge.

Exemple de la funció "Inspecciona" a Chrome Developer Tools

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.