Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning til implementering af kode

Hvor skal du placere annoncekoden i din HTML (annonceenheder)?

Placer din annonceenhedskode mellem <body>- og </body>-tagget på din HTML-side #adcode #adunits

Når du har hentet og kopieret din annonceenhedskode, skal du indsætte den mellem taggene <body> og </body> på din side. Hvis du indsætter annoncekoden uden for <body>-taggene, bliver dine annoncer ikke vist korrekt.

Tip! Hvis du har brug for hjælp til HTML, kan du prøve at søge efter onlineressourcer ved hjælp af termer som f.eks. "Grundlæggende om HTML"

Eksempel på en HTML-side før annonceenhedens kode er blevet tilføjet

<html>
<head>
Dette er sidehovedet på din side.
<title>Eksempel på HTML-side</title>
</head>
<body>
Dette er brødteksten på din side.
</body>
</html>

Eksempel på HTML-side med koden for en annonceenhed føjet til brødteksten

<html>
<head>
Dette er sidehovedet på din side
<title>Eksempel på HTML-side</title>
</head>
<body>
Dette er brødteksten på din side.
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Homepage Leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

</body>
</html>
Bemærk! Denne kode er kun et eksempel og må ikke bruges i HTML-koden på dit website.

Placering af annoncer på dit website med HTML

Du kan ændre placeringen af dine Google-annoncer ved at bruge HTML-tags (<div>, <table> osv.) på samme måde som, du gør med andre elementer på dit website (billeder, afsnit osv.). Hvis du f.eks. omgiver annoncekoden med HTML-tags af typen <div align="center"> og </div>, bliver dine annoncer vist midt på siden.

<html>
<head>
Dette er sidehovedet på din side
<title>Eksempel på HTML-side</title>
</head>
<body>
Dette er brødteksten på din side.
<div align="center">
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Homepage Leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
</div>
</body>
</html>
Bemærk! Denne kode er kun et eksempel og må ikke bruges i HTML-koden på dit website.