Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

On s'ha d'emplaçar el codi d'anunci dins l'HTML (blocs d'anuncis)

Col·loqueu el codi de bloc d'anuncis entre les etiquetes <body> i </body> de la vostra pàgina HTML. #adcode #adcode

Quan hàgiu obtingut i copiat el codi del vostre bloc d'anuncis, cal que l'enganxeu entre les etiquetes <body> i </body> de la pàgina. Si l'enganxeu fora de les etiquetes <body>, els anuncis no es mostraran correctament.

Consell: per obtenir ajuda amb el codi HTML, proveu de cercar recursos en línia fent servir termes com ara "fonaments d'HTML".

Pàgina HTML d'exemple abans d'afegir-hi el codi del bloc d'anuncis

<html>
<head>
Això és la capçalera de la pàgina.
<title>Pàgina HTML d'exemple</title>
</head>
<body>
Això és el cos de la pàgina.
</body>
</html>

Pàgina HTML d'exemple un cop s'hi ha afegit el codi del bloc d'anuncis

<html>
<head>
Això és la capçalera de la pàgina
<title>Pàgina HTML d'exemple</title>
</head>
<body>
Això és el cos de la pàgina.
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Gratacel horitzontal a la pàgina d'inici -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

</body>
</html>
Nota: aquest codi és de mostra; no l'utilitzeu a l'HTML del vostre lloc web.

Col·locar els anuncis al lloc web mitjançant codi HTML

Igual que amb altres elements del lloc web (imatges, paràgrafs, etc.), podeu canviar el posicionament dels anuncis de Google mitjançant etiquetes HTML (<div>, <table>, etc.). Per exemple, si col·loqueu el codi d'anunci entre les etiquetes HTML <div align="center"> i </div>, els anuncis es mostraran a la part central de la pàgina.

<html>
<head>
Això és la capçalera de la pàgina
<title>Pàgina HTML d'exemple</title>
</head>
<body>
Això és el cos de la pàgina.
<div align="center">
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Gratacel horitzontal a la pàgina d'inici -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
</div>
</body>
</html>
Nota: aquest codi és de mostra; no l'utilitzeu a l'HTML del vostre lloc web.