Mainosyksiköt

Koko leveyden In-Article-mainosten asettelu

Kokeemme ovat osoittaneet, että koko leveyden In-Article-mainokset toimivat mobiililaitteilla paremmin pystyasennossa. Tulojen lisäämiseksi In-Article-mainosyksikkömme laajennetaan automaattisesti käyttäjän näytön koko leveydelle, kun laite käännetään pystyasentoon.

Jos et kuitenkaan halua, että In-Article-mainoksesi laajennetaan automaattisesti tällä tavoin, voit ottaa ominaisuuden pois käytöstä muokkaamalla mainoskoodia. Muista, että tämä voi vähentää potentiaalisia tulojasi.

Koko leveyden mainosten poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa käytöstä koko leveyden In-Article-mainokset, lisää In-Article-mainoskoodiisi data-full-width-responsive ‑parametri seuraavasti:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="5678"
     data-full-width-responsive="false"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>