Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

InArticle-layout i fuld bredde

Vores eksperimenter viser, at InArticle-annoncer i fuld bredde er mere effektive på mobilenheder i stående format. Da vi gerne vil hjælpe dig med at øge din omsætning, udvides vores InArticle-annonceenheder automatisk, så de bruger den fulde bredde af brugerens skærm, når enheden vender lodret.

Hvis du ikke ønsker, at din InArticle-annonceenhed skal udvides automatisk på denne måde, kan du dog ændre din annoncekode, så denne adfærd deaktiveres. Vær opmærksom på, at du muligvis reducerer din potentielle indtjening ved at gøre dette.

Eksempel på deaktivering af annoncer i fuld bredde

Hvis du vil deaktivere InArticle-annoncer i fuld bredde, skal du tilføje parameteren data-full-width-responsive i din InArticle-annoncekode på følgende måde:

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block; text-align:center;"
     data-ad-layout="in-article"
     data-ad-format="fluid"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="5678"
     data-full-width-responsive="false"></ins>
<script>
     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>