Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsenheter

Inställningar för In-article-annonser

Här följer en beskrivning av alla tillgängliga inställningar för In-article-annonser:

Globala alternativ

Inställning Beskrivning
Tillåt utvalda displayannonser Välj det här alternativet om också vill visa utvalda displayannonser i In-article-annonsenheten. Läs mer

Format

Inställning Beskrivning
Teckensnitt Ange teckensnittet för all text i annonsen. Du kan välja bland olika teckensnitt från Google Fonts.
Titel Välj teckenfärg på titeln.
Beskrivning Välj teckenfärg på annonsens beskrivningstext.
Bakgrund Ange annonsens bakgrundsfärg.
Google-optimerat format Låt alternativet vara markerat om du vill att Google ska optimera färgerna och teckensnittet i annonsen. Vi använder dina inställningar om vi inte tror att andra färger eller teckensnitt skulle fungera bättre.