Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Innstillinger for artikkelintegrerte annonser

Nedenfor beskriver vi alle innstillingene som er tilgjengelige for artikkelintegrerte annonser:

Globale alternativer

Innstilling Beskrivelse
Tillat valgte bannerannonser Slå på dette alternativet for å tillate visning også av utvalgte bannerannonser i den artikkelintegrerte annonseenheten din. Finn ut mer

Stil

Innstilling Beskrivelse
Skrift Angi skriften som skal brukes i all annonsetekst. Du kan velge blant en rekke Google-skrifter.
Tittel Velg tittelens skriftfarge.
Beskrivelse Velg skriftfarge for annonsens beskrivelsestekst.
Bakgrunn Angi annonsens bakgrunnsfarge.
Google-optimalisert stil Merk av for dette alternativet hvis du vil at Google skal optimalisere fargene og skrifttypen for annonsen din. Vi bruker innstillingene du har valgt, med mindre vi tror at du kan oppnå bedre resultater med andre farger eller skrifttyper.