Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Instellingen voor inArticle-advertenties

Alle beschikbare instellingen voor inArticle-advertenties worden hieronder beschreven:

Globale opties

Instelling Beschrijving
Geselecteerde display-advertenties toestaan Schakel deze optie in als u in uw inArticle-advertentieblok ook geselecteerde display-advertenties wilt weergeven. Meer informatie

Stijl

Instelling Beschrijving
Lettertype Stel het lettertype in voor alle tekst in uw advertentie. U kunt kiezen uit een breed scala aan Google-lettertypen.
Titel Kies de tekstkleur voor de titel.
Beschrijving Kies de tekstkleur voor de beschrijvingstekst van de advertentie.
Achtergrond Stel de achtergrondkleur van de advertentie in.
Door Google geoptimaliseerde stijl Laat deze optie ingeschakeld als u wilt dat Google de kleuren en lettertypen van uw advertentie optimaliseert. We gebruiken de door u gekozen instellingen, tenzij blijkt dat andere kleuren of lettertypen beter werken.