Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Størrelser på responsive feedintegrerte annonser

Feedintegrerte annonser er responsive annonser, noe som innebærer at størrelsen deres automatisk justeres etter enheten de åpnes på. Bredden på en feedintegrert annonse tilsvarer alltid bredden på feedbeholderen den kommer i. (Merk: Feedintegrerte annonser må ha en minste bredde på 250 piksler.) AdSense justerer automatisk høyden på feedintegrerte annonser for å påse at alle annonseelementene passer inn på den tilgjengelige plassen.

Innstillinger og responsiv atferd for feedintegrerte annonser

For å forsikre deg om at den feedintegrerte annonsen din blir vist slik du ønsker, må du sette deg inn i hvordan innstillingene for feedintegrerte annonser påvirkes av slike annonsers responsive atferd.

Utfylling

Polstring er ikke responsiv. Hvis du bruker polstring på oversiden, undersiden eller til høyre eller venstre for annonsen din, forblir denne polstringen uendret uansett skjermstørrelse.

Bildestørrelse

Hvis du angir bildestørrelsen i prosent, endres bildets størrelse mellom ulike skjermstørrelser. Hvis du imidlertid angir bildestørrelsen i piksler, har bildet samme størrelse uansett skjermstørrelse.

Skriftstørrelse

Skriftstørrelsen er ikke responsiv. Hvis du angir skriftstørrelse, forblir den lik på alle skjermstørrelser.

Tekstbryting

Hvis du vil at teksten brytes rundt bildet dersom skjermstørrelsen blir endret, kan du slå på Tekstbryting-innstillingen.