Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Responsief In-feed-advertentieformaat

In-feed-advertenties zijn responsieve advertenties. Dit betekent dat het formaat automatisch wordt aangepast aan het apparaat waarop ze worden bekeken. De breedte van een In-feed-advertentie is altijd gelijk aan de breedte van de feedcontainer waarin deze wordt geplaatst. (Houd er rekening mee dat de minimale breedte van een In-feed-advertentie 250 pixels is.) De hoogte van een In-feed-advertentie wordt automatisch aangepast door AdSense om ervoor te zorgen dat alle elementen van de advertentie goed in de beschikbare ruimte passen.

Instellingen en responsief gedrag van In-feed-advertenties

Het is belangrijk te begrijpen hoe het responsieve gedrag van In-feed-advertenties invloed heeft op de instellingen van In-feed-advertenties om ervoor te zorgen dat uw In-feed-advertentie wordt weergegeven zoals u wilt.

Opvulling

Opvulling is niet responsief. Als u opvulling rond de bovenkant, onderkant of zijkanten van uw advertentie instelt, blijft deze hetzelfde op alle schermformaten.

Afbeeldingsformaat

Als u een afbeeldingsformaat opgeeft als een percentage, wijzigt het afbeeldingsformaat op de verschillende schermen. Als u het afbeeldingsformaat opgeeft in pixels, houdt de afbeelding hetzelfde formaat op alle schermformaten.

Lettergrootte

Lettergrootte is niet responsief. Alle lettergroottes die u instelt, blijven hetzelfde op alle schermformaten.

Tekstomloop

Als u wilt dat tekstomloop wordt toegepast rond de afbeelding in uw advertentie als de grootte van het scherm verandert, kunt u de instelling Tekstomloop inschakelen.