Mainosyksiköt

In-feed-mainoksen muokkaaminen

Tässä artikkelissa käsitellään in-feed-mainoksen asetuksia ja sitä, miten voit muokata in-feed-mainoksen tyyliä sisältöösi sopivaksi.

Kun muokkaat in-feed-mainostasi, suosittelemme noudattamaan seuraavaa muistilistaa:

• Valitse oikeat elementit mainostasi varten.

Onko esimerkiksi syötteesi sisällössä vain kuva ja otsikko? Siinä tapauksessa voit poistaa käytöstä mainoksesi Näytä kuvaus ‑asetuksen.

• Valitse kuvan ja otsikon koko.

Jos esimerkiksi sisällössäsi on keskikokoisia kuvia, valitse mainokselle samankokoinen kuva. Jos sisältösi otsikot ovat pitkiä, ota mainokselle käyttöön Pitkä ‑otsikkoasetus.

Esimerkki In-Feed-mainoksesta, jossa on pitkä otsikko
  • Käytä sisältösi kanssa yhteensopivia värejä.

Jos esimerkiksi sisällössäsi on lihavoidut, siniset otsikot, määritä sama tyyli mainoksen Otsikko-osiossa.

• Käytä sisältösi kanssa yhteensopivaa kirjasinta ja kirjasinkokoa.

Jos sisältösi on kirjoitettu esimerkiksi Roboto-kirjasimella, sinun kannattaa valita sama kirjasin mainokselle.

• Lisää mainokseen täyttö, jotta se muistuttaa syötettä.

Kannattaa esimerkiksi varmistaa, että kuvan ja tekstin välinen etäisyys on sama kuin sisällössäsi.

Esimerkki In-Feed-mainoksesta ilman täytettä kuvan ja tekstin välissä
  • Valitse, haluatko tekstin ympäröivän kuvia.

Jos esimerkiksi sisällössäsi teksti on kuvien ympärillä, ota käyttöön Teksti ympäröi ‑asetus.

Esimerkki In-Feed-mainoksesta, jossa on käytössä tekstin rivitys

In-feed-mainosasetukset

Kaikki in-feed-mainoksille käytettävissä olevat asetukset on kuvattu alla:

Yleisvaihtoehdot

Muokkaa näiden asetusten avulla koko mainoksen tyyliä:

Asetus Kuvaus
Salli valitut Display-mainokset Ota tämä käyttöön, jos haluat näyttää myös valittuja Display-mainoksia in-feed-mainosyksikössäsi. Lisätietoja
Kirjasin Määritä kirjasin mainoksesi kaikelle tekstille. Voit valita erilaisista Google-kirjasimista.
Teksti ympäröi Ota tämä vaihtoehto käyttöön, jos haluat tekstin olevan kuvan ympärillä.
Taustaväri Määritä mainoksen taustaväri.
Reunukset Määritä reunusten tyyli:
  • Aseta reunuksen koko pikseleinä.
  • Määritä mainoksen reunuksen väri.
Täyttö Määritä täyttö mainoksen ylä- ja alapuolelle sekä sivuille pikseleinä.

Kuva

Muokkaa näiden asetusten avulla mainoksen kuvan tyyliä:

Asetus Kuvaus
Tasaus vasemmalle Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tasata kuvan mainoksen vasempaan reunaan.
Tasaus oikealle Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tasata kuvan mainoksen oikeaan reunaan.
Koko Aseta kuvan koko:
  • Valitse kuvasuhteeksi 1.91:1 tai 1:1. Suosittelemme, että valitset vaihtoehdon, joka vastaa parhaiten syötteesi kuvien kuvasuhdetta.
  • Määritä kuvan leveys. Voit määrittää leveyden prosentteina tai pikseleinä.

Lue lisätietoja syötteen kuvien koon selvittämisestä.

Täyttö Määritä täyttö kuvan ylä- ja alapuolelle sekä sivuille pikseleinä.

Otsikko

Muokkaa näiden asetusten avulla mainoksen otsikon tyyliä:

Asetus Kuvaus
Lyhyt Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat lyhyen otsikon.
Pitkä Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat pitkän otsikon.
Tyylit Määritä otsikon tyyli.
  • Määritä otsikon kirjasinkoko pikseleinä.
  • Valitse, haluatko tasata otsikon vasemmalle, keskelle vai oikealle.
  • Valitse, haluatko lihavoida otsikon.
  • Valitse otsikon kirjasimen väri.
Täyttö Määritä täyttö otsikon ylä- ja alapuolelle sekä sivuille pikseleinä.

Kuvaus

Muokkaa näiden asetusten avulla mainoksen kuvauksen tyyliä:

Asetus Kuvaus
Näytä kuvaus Ota tämä asetus käyttöön, jos haluat näyttää mainoksen kuvauksen.
Tyylit Määritä mainoksen kuvauksen tyyli:
  • Määritä kuvauksen kirjasinkoko pikseleinä.
  • Valitse, haluatko tasata kuvauksen vasemmalle, keskelle vai oikealle.
  • Valitse, haluatko lihavoida kuvauksen.
  • Valitse kuvauksen kirjasimen väri.
Täyttö Määritä täyttö kuvauksen ylä- ja alapuolelle sekä sivuille pikseleinä.

URL-osoite

Muokkaa näiden asetusten avulla mainoksen näkyvän URL-osoitteen tyyliä:

Asetus Kuvaus
Tyylit Määritä URL-osoitteen tyyli:
  • Määritä URL-osoitteen kirjasinkoko pikseleinä.
  • Valitse, haluatko tasata URL-osoitteen vasemmalle, keskelle vai oikealle.
  • Valitse, haluatko lihavoida URL-osoitteen.
  • Valitse URL-osoitteen kirjasimen väri.
Täyttö Määritä täyttö näkyvän URL-osoitteen ylä- ja alapuolelle sekä sivuille pikseleinä.

Painike

Muokkaa näiden asetusten avulla mainoksen painikkeen tyyliä:

Asetus Kuvaus
Kirjasimen väri Määritä painikkeen kirjasimen väri.
Reunuksen väri Määritä painikkeen reunuksen väri.