Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Sobre els anuncis Multiplex

Els anuncis Multiplex són un tipus de format d'anunci natiu que difon diversos anuncis en una quadrícula dins d'un bloc d'anuncis. Aquest format és personalitzable, és a dir, podeu canviar l'estil dels anuncis per adaptar-los al vostre lloc web.

Els editors solen emplaçar blocs d'anuncis Multiplex al final d'articles o en barres laterals per monetitzar de manera eficaç el final del recorregut d'un usuari en una pàgina o en un lloc web. Els blocs d'anuncis Multiplex us proporcionen una manera de mostrar anuncis a usuaris que hagin acabat de consumir el vostre contingut.

Exemples

A les imatges següents hi podeu veure l'aspecte que tenen els anuncis Multiplex en ordinadors i mòbils.

Consell: quan creeu un bloc d'anuncis Multiplex, podeu utilitzar la previsualització d'anuncis per veure diferents opcions de mida i d'estil.

Exemple 1: anuncis Multiplex en ordinadors

Exemple 2: anuncis Multiplex en mòbils

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.