Annonceenheder

Tjek, om dit website er kvalificeret til Matchet indhold

Dit website skal opfylde vores minimumkrav med hensyn til trafikmængde og antal unikke sider for at være kvalificeret til brug af Matchet indhold. Du kan finde ud af, om dit website er kvalificeret til brug af Matchet indhold, på siden Websites på din AdSense-konto.

Sådan tjekker du, om dit website er kvalificeret:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Websites.
  3. Klik på Matchet indhold.
    Hvis du ikke kan finde Matchet indhold under "Websites", er du i øjeblikket ikke kvalificeret til at bruge Matchet indhold.
  4. Tjek, om dit website er med på listen på siden "Matchet indhold":
    • Hvis dit website er med på listen, kan du placere enheder til Matchet indhold på alle sider på websitet.
    • Hvis dit website ikke er med på listen, er det i øjeblikket ikke kvalificeret til Matchet indhold.

Hvis mindst ét af dine websites er kvalificeret, kan du se muligheden for at oprette enheder med matchet indhold på siden Annoncer på din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en enhed med matchet indhold.

Vi undersøger regelmæssigt, om websites er kvalificerede. Hvis dit website endnu ikke er kvalificeret, er du velkommen til at vende tilbage og tjekke statussen igen, når du har mere trafik og/eller flere unikke sider.

Hvis dit website er et underdomæne

Bemærk, at for underdomæner (f.eks. m.eksempel.dk, forum.eksempel.dk osv.) genererer vi anbefalinger for hele topdomænet. Hvis du f.eks. placerer enheder til Matchet indhold på dit kvalificerede underdomæne eksempel.eksempelblog.dk, kan dine enheder til Matchet indhold vise anbefalinger til alle underdomæner for eksempelblog.dk.

Hvis du ejer flere websites

Hvis du er en udgiver med flere websites, kan du opleve, at det kun er nogle af dine websites, som er kvalificeret til Matchet indhold. Hvis det er tilfældet, må du kun placere enheder med matchet indhold på dine kvalificerede websites. Hvis du placerer enheder med matchet indhold på websites, som ikke er kvalificerede, kan vi ikke udfylde disse enheder med anbefalinger.