Mainosyksiköt

Multiplex-mainokset

Multiplex-mainokset ovat natiivimainosmuotoja, joiden avulla mainosyksikössä voi näkyä useita mainoksia ruudukossa. Voit muokata muotoa sivustolle sopivaksi.

Julkaisijat sijoittavat usein Multiplex-mainosyksiköitä artikkelien loppuun tai sivupalkkeihin. Tämä johtuu siitä, että mainosyksiköiden avulla käyttäjäreitin päätepiste tietyllä sivulla tai sivustolla on tehokkaasti kaupallistettavissa. Multiplex-mainosyksiköissä mainoksesi voivat näkyä käyttäjille, jotka ovat lopettaneet sisältösi selaamisen.

Esimerkkejä

Seuraavissa kuvissa näkyy, miltä Multiplex-mainokset näyttävät tietokoneilla ja mobiililaitteilla.

Vinkki: Kun luot Multiplex-mainosyksikön, voit käyttää mainoksen esikatselua nähdäksesi eri koko- ja tyylivaihtoehdot.

Esimerkki 1: Multiplex-mainokset tietokoneella

Esimerkki 2: Multiplex-mainokset mobiililaitteella