Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Anuncis in-article

Els anuncis in-article són anuncis natius que es mostren en contingut editorial. Podeu aplicar-hi un estil que coincideixi amb el del vostre lloc web. #in-article #nativeads

In-article és un format d'anunci optimitzat per Google que us ajuda a col·locar anuncis natius entre els paràgrafs de les pàgines.

Avantatges dels anuncis in-article

Aquests són alguns dels avantatges de fer servir anuncis in-article:

• Millor experiència d'usuari: els anuncis in-article utilitzen elements d'anunci d'alta qualitat de l'anunciant, de manera que s'integren bé i ofereixen una millor experiència d'usuari als lectors.
  • Ideals per a mòbils: els anuncis in-article són anuncis d'amplada completa, ideals per obtenir ingressos a partir dels espais de pantalla més petits disponibles als dispositius mòbils.
  • Optimitzats per Google: Google ha optimitzat els anuncis in-article per garantir que tinguin un bon rendiment a les vostres pàgines d'articles.

Quina diferència hi ha entre els anuncis in-article i els anuncis estàndard

Els anuncis in-article es diferencien dels anuncis estàndard en aquests aspectes:

• S'integren bé en l'experiència del lector; per exemple:
    • Utilitzen un disseny que s'adapta a l'emplaçament i al flux de lectura.
    • Utilitzen elements d'anunci d'alta qualitat de l'anunciant.

Mostrar anuncis de display seleccionats en blocs d'anuncis in-article

Els anuncis in-article només fan servir creativitats que tenen elements d'anunci d'alta qualitat (per exemple, els anuncis responsius a Google Ads). Això vol dir que, si bé els anuncis in-article poden ser més atractius visualment per als visitants, pot ser que tinguin un CPM inferior a curt termini per a alguns editors. Per mirar d'augmentar el CPM, teniu l'opció de mostrar anuncis de display seleccionats a dins dels blocs d'anuncis in-article. Google seleccionarà els anuncis de display que s'adaptin bé a l'espai disponible. Si mostreu els dos tipus d'anuncis, podeu incrementar els ingressos. Obteniu més informació sobre aquesta opció a l'article Configuració dels anuncis in-article.

Què vol dir optimitzat per Google?

Google optimitza els anuncis in-article per garantir que tinguin un bon rendiment a les pàgines d'articles. Això inclou components com ara el disseny de l'anunci, els elements utilitzats, el botó de crida a l'acció, etc. A més, Google també pot optimitzar els elements que definiu, com ara els colors i el tipus de lletra de l'anunci. Si activeu l'opció "Estil optimitzat per Google", Google pot substituir els estils que heu triat si hi ha altres colors o tipus de lletra que puguin oferir més bon rendiment. Obteniu-ne més informació a l'article Configuració dels anuncis in-article.

Passos següents

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.