Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

Problemes habituals amb la implementació del codi d'anunci

Un cop hàgiu col·locat el codi d'anunci, us recomanem que comproveu els anuncis per assegurar-vos que funcionin correctament. Una bona manera de verificar que hàgiu implementat correctament el codi d'anunci d'AdSense és comprovar el codi d'anunci a la visualització del codi font del navegador:

1. Obriu al navegador la pàgina que contingui el codi d'anunci i, a continuació, consulteu el codi font de la pàgina (p. ex., a Chrome, feu clic amb el botó dret i seleccioneu Mostra el codi font de la pàgina o premeu Ctrl+U).
  2. Compareu el codi d'anunci del codi font de la pàgina amb el codi d'anunci del vostre compte d'AdSense.

El codi d'anunci hauria de mostrar-se exactament com ho fa al compte d'AdSense.

Sou usuari de WordPress? Obteniu ajuda per afegir codi d'AdSense.

Problemes habituals amb el codi d'anunci

És possible que els anuncis no es mostrin al vostre lloc web si trobeu algun dels problemes següents amb el codi d'anunci:

• El codi d'anunci no es mostra sencer. Per exemple, falten les etiquetes <script> o <ins>.
  • Tot el codi d'anunci es mostra en una línia.
  • El codi d'anunci conté etiquetes HTML addicionals.

Si veieu algun d'aquests problemes, heu de substituir el codi d'anunci trencat per nou codi d'anunci copiat de la pàgina Anuncis del compte d'AdSense. Vegeu informació sobre com es pot obtenir i copiar el codi d'anunci.

Consell: si cerqueu ajuda per implementar blocs d'anuncis responsius, consulteu les nostres consideracions tècniques per als blocs d'anuncis responsius.

Obtenir més ajuda

Si necessiteu més ajuda per implementar el codi d'anunci al disseny de les vostres pàgines, us suggerim que proveu els termes de cerca de Google següents:

Si actualment utilitzeu programari WYSIWYG o qualsevol altre programari d'edició d'HTML, us recomanem que, per obtenir ajuda, consulteu el manual del vostre programari o contacteu amb l'equip d'assistència tècnica del producte.