Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

Com es pot enganxar el codi d'anunci a la pàgina

Un cop hàgiu copiat el codi d'anunci del compte d'AdSense, el pas següent és enganxar-lo al codi font HTML de la pàgina.

La manera de fer-ho dependrà de les eines que utilitzeu per editar el lloc:

Nota: abans d'afegir el codi d'anunci a la vostra pàgina, assegureu-vos que compleixi les polítiques del programa d'AdSense. Si la pàgina no compleix aquestes polítiques, ens reservem el dret de desactivar en qualsevol moment el vostre compte d'AdSense o la publicació d'anuncis al vostre lloc web.

Eines d'edició d'HTML

Molts editors utilitzen eines d'edició d'HTML de disseny millorat com ara Macromedia Dreamweaver (també conegudes com a programari WYSIWYG, acrònim anglès de la frase "el que veus és el que obtens").

Per garantir que els anuncis funcionin correctament, assegureu-vos d'enganxar el codi d'anunci al codi font HTML de la pàgina mitjançant la visualització HTML o la funció per inserir HTML de l'eina d'edició. És possible que trobeu errors si enganxeu el codi d'anunci en una visualització WYSIWYG, com ara "Disseny".

Un cop hàgiu enganxat el codi, comproveu que el programari no hagi inserit etiquetes addicionals i que no s'hagin modificat els salts de línia, ja que això pot fer que els anuncis no es mostrin correctament.

Si no trobeu el codi font HTML de la vostra pàgina a l'eina d'edició, visiteu el Centre d'ajuda o contacteu amb el grup d'assistència del programari d'edició d'HTML.

Sistemes de gestió de continguts (CMS)

Si utilitzeu un sistema de gestió de continguts, comproveu a continuació si AdSense hi està integrat o si el sistema admet algun connector que us pugui ajudar a implementar el codi d'anunci d'AdSense.

Llocs web amb AdSense integrat

Programari CMS amb connectors no oficials

Els sistemes de gestió de continguts (CMS) que s'indiquen a continuació utilitzen connectors de tercers per inserir anuncis d'AdSense a les pàgines que genera el sistema.

Google no promou l'ús d'aquests connectors ni hi dona suport. Tot i així, podeu utilitzar-los sempre que el codi d'anunci que es mostra a la pàgina es mantingui sense canvis i que el connector no el modifiqui de cap manera.

Sou usuari de WordPress? Obteniu ajuda per afegir codi d'AdSense.

Si necessiteu assistència amb algun connector, visiteu el fòrum d'ajuda oficial del servei o del desenvolupador del connector. Tingueu present que Google no es fa responsable dels connectors maliciosos de tercers.

Llocs web PHP

Tot i que el codi d'anunci d'AdSense no conté declaracions de variables de JavaScript, en realitat és un bloc de codi HTML compatible amb la majoria de llocs web PHP. Per obtenir ajuda amb la implementació del codi d'anunci en un lloc web PHP, us recomanem que cerqueu recursos en línia utilitzant termes com ara "AdSense php".

Obtenir més ajuda

Si necessiteu ajuda per implementar AdSense amb un sistema de gestió de continguts determinat, us recomanem que cerqueu el nom del CMS (p. ex., Drupal, WordPress, etc.) amb "implementació d'AdSense".

També podeu preguntar a la comunitat d'AdSense si altres editors han resolt problemes semblants, o bé contactar directament amb el proveïdor del programa.