Mainosyksiköt

Mainosyksiköiden katsominen

Löydät tietoa mainosyksiköistäsi tilisi Mainosyksiköt-sivulta. Sivulla näytetään oletuksena aktiiviset mainosyksiköt. Jos haluat nähdä arkistoidut mainosyksiköt, käytä hakukenttää.

Mainosyksikön arkistointi

Jos et enää halua nähdä mainosyksikköä aktiivisten mainosyksiköiden luettelossa, voit arkistoida sen.

Huom. Arkistointi siirtää mainosyksikön pois luettelostasi, mutta mainosyksikössä voi edelleen näkyä mainoksia. Jos haluat, että mainosyksikössä ei enää näy mainoksia, voit poistaa sen mainoskoodin sivustoltasi.
  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Klikkaa Mainosyksiköt.
  4. Etsi Mainosyksiköt-taulukosta arkistoitava mainosyksikkö.
  5. Vie hiiri mainosyksikön päälle ja klikkaa Lisää Lisää ja sitten Arkistoi Arkisto.

Mainosyksikön raportin katsominen

Jos haluat nähdä tietyn mainosyksikön raportin, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Klikkaa Mainosyksiköt.
  4. Etsi Mainosyksiköt-taulukosta mainosyksikkö, jonka raportin haluat nähdä.
  5. Vie hiiri mainosyksikön päälle ja klikkaa Katso raportti View report.

Mainosyksikön raportti avautuu Raportit-sivulla.

Vinkki: Jos mainokset eivät näy sivustollasi, kokeile Mainokset eivät näy ‑vianetsintäominaisuutta.