Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Veure els blocs d'anuncis disponibles

Per obtenir informació sobre els vostres blocs d'anuncis, aneu a la pàgina Blocs d'anuncis del compte. De manera predeterminada, en aquesta pàgina es mostren els blocs d'anuncis que teniu actius. Si voleu veure els blocs d'anuncis que teniu arxivats, utilitzeu la barra de cerca.

Arxivar un bloc d'anuncis

Si voleu que un bloc d'anuncis no es mostri més a la llista de blocs d'anuncis actius, podeu arxivar-lo.

Nota: els blocs d'anuncis arxivats ja no apareixeran a la llista, però poden continuar mostrant anuncis. Si voleu que un bloc d'anuncis deixi de mostrar anuncis, podeu treure'n el codi d'anunci del vostre lloc web.
  1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Blocs d'anuncis.
  4. A la taula "Blocs d'anuncis existents", cerqueu el bloc d'anuncis que voleu arxivar.
  5. Passeu el cursor per sobre del bloc d'anuncis i feu clic a Més Més i després Arxiva Arxiva.

Veure l'informe d'un bloc d'anuncis

Per veure l'informe d'un bloc d'anuncis específic, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Blocs d'anuncis.
  4. A la taula "Blocs d'anuncis existents", cerqueu el bloc d'anuncis del qual voleu veure l'informe.
  5. Passeu el cursor per sobre del bloc d'anuncis i feu clic a Mostra l'informe View report.

L'informe del bloc d'anuncis s'obrirà a la pàgina Informes.

Consell: si teniu problemes amb anuncis que no es mostren al vostre lloc web, proveu l'eina de resolució de problemes de difusió d'anuncis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.