Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Aan de slag met de advertentiecode

Als u Google-advertenties op uw site wilt weergeven, moet u de AdSense-advertentiecode op uw pagina's plaatsen. Of AdSense nu nieuw voor u is of dat u uw kennis wilt opfrissen, u kunt deze handleiding gebruiken om stapsgewijs advertentiecode te implementeren op uw site.

Advertentiecode: een HTML-fragment dat Google-advertenties in een specifieke lay-out en indeling weergeeft wanneer het op een pagina van een goedgekeurde site wordt geplaatst.