Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonseenheter

Om Accelerated Mobile Pages (AMP)

Accelerated Mobile Pages (AMP) er et prosjekt basert på åpen kildekode som gjør at du enkelt kan lage mobiloptimaliserte innholdssider som lastes inn raskt. En gjennomsnittlig AMP-side lastes inn på mindre enn ett sekund fra Google Søk, og som et resultat av dette har publisister oppnådd økt trafikk og tidsbruk på sidene sine.

Improving your site performance through AMP

Tjen penger på AMP-sider

AMP-sider er skrevet i AMP-HTML. Det betyr at du må bruke annen annonsekode i AMP-annonseenheter enn den vanlige AdSense-annonsekoden. Finn ut hvordan du oppretter AMP-kompatible bannerannonseenheter.