Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Sobre Accelerated Mobile Pages (AMP)

Accelerated Mobile Pages (AMP) és un projecte de programari lliure que pretén millorar el web per a mòbils, oferint un marc per crear pàgines de contingut que es carreguin ràpidament en tot moment. De mitjana, una pàgina AMP es carrega en menys d'un segon des de la Cerca de Google i, gràcies a això, els editors han vist un increment del trànsit d'usuaris i del temps d'estada a la pàgina.

Improving your site performance through AMP

Monetitzar les pàgines AMP

Com que les pàgines AMP es creen en HTML AMP, el codi dels blocs d'anuncis AMP és diferent del codi d'anunci habitual d'AdSense. Obteniu informació sobre com podeu crear un bloc d'anuncis de display compatible amb AMP.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.