Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Implementatiehandleiding voor code

De AdSense-code downloaden en kopiëren

U downloadt en kopieert de AdSense-code vanaf de pagina Advertenties in uw AdSense-account. Hoe u de AdSense-code genereert, is afhankelijk van of u automatische advertenties of advertentieblokken gebruikt. Voor automatische advertenties heeft u alleen de AdSense-code nodig, maar voor advertentieblokken heeft u de AdSense-code en de advertentieblokcode nodig.

De code voor automatische advertenties downloaden en kopiëren

Als u de AdSense-code voor automatische advertenties wilt produceren, moet u eerst automatische advertenties instellen voor uw hele site. Als u dat al heeft gedaan, downloadt u de AdSense-code zo:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Klik op Code ophalen.
  4. Klik op Codefragment kopiëren.
Tip: Nadat u de AdSense-code heeft gekopieerd, plakt u deze tussen de tags <head> en </head> van uw pagina. Meer informatie over waar u de AdSense-code in de HTML plaatst.

De code voor advertentieblokken downloaden en kopiëren

Als u de code voor advertentieblokken wilt produceren, moet u eerst een advertentieblok maken. Als u dat al heeft gedaan, kunt u de AdSense-code en de advertentieblokcode zó downloaden:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Klik op Op advertentieblok.
  4. Zoek in de tabel 'Bestaande advertentieblokken' het advertentieblok waarvoor u de code wilt krijgen.
  5. Plaats de muisaanwijzer op het advertentieblok en klik op Code ophalen Insluiten.
  6. Kopieer de hele advertentieblokcode.
Tip: Nadat u de code van het advertentieblok heeft gekopieerd, plakt u deze in de HTML van uw pagina. Meer informatie over waar u de advertentieblokcode in de HTML plaatst.