Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Com s'utilitzen els paràmetres d'etiqueta d'anunci responsiu

Mitjançant els paràmetres d'etiqueta d'anunci responsiu podeu modificar el comportament dels blocs d'anuncis de display responsius. Per exemple, podeu definir la forma general que voleu que tingui un bloc d'anuncis. Per utilitzar els paràmetres d'etiqueta d'anunci responsiu, normalment cal que modifiqueu una mica el codi d'aquest tipus d'anunci. Per exemple, podeu canviar el valor del paràmetre data-ad-format perquè sigui "rectangle" en comptes de ser "auto". A diferència del que passa amb les funcions avançades del codi d'anunci responsiu, no cal que feu diversos canvis al codi ni que utilitzeu consultes multimèdia de CSS.

Nota: els exemples que es descriuen en aquest article són modificacions acceptables del codi d'anunci d'AdSense. Si modifiqueu el codi d'anunci responsiu seguint aquests exemples vàlids, no infringireu les polítiques del programa d'AdSense.

Especificar una forma general (només per a ordinadors)

Podeu modificar el codi d'anunci per definir la forma general que voleu que tingui el bloc d'anuncis: horitzontal, vertical o rectangular. A continuació teniu uns quants exemples de com podeu fer aquests canvis:

Exemple de forma horitzontal

En aquest exemple es mostra com podeu modificar el codi d'anunci responsiu per especificar una forma general horitzontal del bloc d'anuncis:

<ins class="adsbygoogle"
    style="display:block;"
    data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
    data-ad-slot="5678"
    data-ad-format="horizontal"></ins>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

De manera predeterminada, el codi d'anunci responsiu inclou una etiqueta data-ad-format amb el valor "auto", que activa l'adaptació automàtica del bloc d'anuncis responsius a la mida adequada. Tanmateix, podeu definir una forma general per a aquest bloc d'anuncis responsius canviant el valor de data-ad-format a un dels següents: "rectangle", "vertical", "horizontal", o qualsevol combinació d'aquests valors separats per comes, com ara "rectangle, horizontal".

Definir el comportament dels anuncis responsius d'amplada completa en dispositius mòbils

El paràmetre data-full-width-responsive estableix si el bloc d'anuncis responsius s'amplia per ocupar l'amplada completa de la pantalla dels dispositius mòbils dels visitants. Segons la manera com definiu el paràmetre data-full-width-responsive, el bloc d'anuncis responsius es comportarà d'una manera o una altra.

data-full-width-responsive="true"

Us recomanem que definiu el paràmetre data-full-width-responsive en "true". Així, el bloc d'anuncis responsius s'ampliarà amb més freqüència per ocupar l'amplada completa de la pantalla dels dispositius mòbils dels usuaris. Aquesta opció de configuració és la que té més probabilitats de fer augmentar els ingressos.

Exemple del paràmetre definit en "true"

En aquest exemple es mostra com podeu modificar el codi d'anunci responsiu per activar els anuncis d'aquest tipus amb amplada completa:

<ins class="adsbygoogle"
    style="display:block;"
    data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
    data-ad-slot="5678"
    data-ad-format="auto"
     data-full-width-responsive="true"></ins>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

data-full-width-responsive="false"

Si no voleu que el bloc d'anuncis responsius s'ampliï automàticament per ocupar l'amplada completa de la pantalla dels dispositius mòbils dels usuaris, definiu el paràmetre data-full-width-responsive en "false". Tingueu en compte que, en fer-ho, els guanys potencials poden disminuir. Segons els nostres experiments, els anuncis responsius d'amplada completa tenen un millor rendiment quan es mostren en mode de retrat en dispositius mòbils.

Exemple del paràmetre definit en "false"

En aquest exemple es mostra com podeu modificar el codi d'anunci responsiu per desactivar els anuncis d'aquest tipus amb amplada completa:

<ins class="adsbygoogle"
    style="display:block;"
    data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
    data-ad-slot="5678"
    data-ad-format="auto"
     data-full-width-responsive="false"></ins>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Sense el paràmetre data-full-width-responsive

Encara que el codi d'anunci no contingui el paràmetre data-full-width-responsive, en alguns casos el bloc d'anuncis responsius igualment s'ampliarà per ocupar l'amplada completa de la pantalla dels dispositius mòbils dels usuaris. No obstant això, no ho farà amb tanta freqüència com quan s'inclou aquest paràmetre al codi i es defineix en "true".

Consell: per obtenir més informació sobre les funcions avançades del codi d'anunci responsiu, consulteu l'article Modificar el codi d'anunci responsiu.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.