Advertentieblokken

Over linkadvertenties

Linkadvertenties bevatten een lijst met onderwerpen die relevant zijn voor de content van uw pagina. linkadvertenties zijn sterk getarget op de interesses van uw gebruikers. Omdat gebruikers rechtstreekse interactie hebben met de onderwerpen, hebben ze mogelijk meer belangstelling voor de advertenties die ze uiteindelijk te zien krijgen.

AdSense-uitgevers worden betaald voor klikken op de advertenties die zijn gekoppeld aan onderwerpen, niet voor klikken op de onderwerpen zelf. De advertenties op de gekoppelde pagina zijn Google-advertenties waarvoor per klik wordt betaald, net zoals de advertenties die in standaard display-advertentieblokken worden weergegeven.

Responsief gedrag van linkadvertenties

Linkadvertenties zijn standaard responsief. Ze bieden ondersteuning voor een scala van apparaten (waaronder computers, telefoons, tablets, enzovoort) doordat het formaat automatisch wordt aangepast aan de indeling van uw pagina. Ze zijn bedoeld voor sites met responsief design, maar werken ook op sites zonder responsief design. Ongeacht via welk apparaat gebruikers uw site bezoeken, met responsieve linkadvertenties kunt u een gebruiksvriendelijke advertentiebeleving bieden.

Linkadvertenties met een vast formaat

Linkadvertenties met een vast formaat zijn alleen beschikbaar in de volgende advertentieformaten om ervoor te zorgen dat advertenties gebruiksvriendelijk blijven.

• 728 x 15
  • 468 x 15
  • 200 x 90
  • 180 x 90
  • 160 x 90
  • 120 x 90

Opmerking: Voor bepaalde vaste advertentieformaten is de advertentievoorraad mogelijk kleiner. Houd hier rekening mee wanneer u een vast advertentieformaat kiest. Dit kan namelijk een negatief effect hebben op uw inkomsten.