Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Indstilling for optimering af annoncestørrelse

Lad Google optimere dine annonceenheder på mobilen

Du kan lade Google optimere størrelsen af dine annonceenheder på mobilen automatisk. Du behøver ikke at oprette nye annonceenheder eller ændre din annoncekode. Dine eksisterende annonceenheder ændrer størrelse på baggrund af konteksten, og hvordan brugerens enhed vender, så der kan vises store annoncer, annoncer i fuld bredde etc. Det medfører, at flere annoncer er kvalificeret til at udfylde dine annonceenheder, så din omsætning potentielt øges.

Begrænsninger

Denne optimeringsindstilling fungerer kun på mobiloptimerede websites og Accelerated Mobile Pages (AMP). Desuden kan vi ikke optimere i følgende scenarier:

• Iframe-annonceenheder (dette omfatter annonceenheder, der vises via annonceservere som f.eks. Google Ad Manager)
  • Annonceenheder i en overordnet container, der har begrænsede dimensioner (f.eks. fast højde, overflow: hidden etc.).
  • En brugers første sidevisning, fordi vi bruger personens første sidevisning til at hente indstillingen optimering af annoncestørrelse fra din konto. Vi anvender din indstilling i brugerens efterfølgende sidevisninger.

Forhåndsvisning af automatisk optimerede annoncer på dit website

Du kan se et eksempel på, hvordan denne optimeringsindstilling fungerer på dit website, inden du slår den til.

På en mobilenhed

1. Gå til dit website, og tilføj #google_responsive_slot_preview i slutningen af ​​sidens webadresse.
  2. Opdater siden.
  3. Skift retning fra liggende til stående format for at se forskellige annoncestørrelser.

På en computer ved hjælp af Google Chrome-browseren

1. Gå til dit website på en ny fane, og tilføj #google_responsive_slot_preview i slutningen af ​​sidens webadresse.
  2. Slå "Enhedstilstand" til. Læs Simulate Mobile Devices with Device Mode (på engelsk) få at få vejledning i at gøre dette.
  3. Vælg en mobilenhed på rullelisten (f.eks. Pixel 2 eller iPhone 6/7/8).
  4. Opdater siden.
  5. Skift retning fra liggende til stående format for at se forskellige annoncestørrelser.

Disse trin vil være nogenlunde tilsvarende i andre browsere. Se dokumentationen til din browser for at få flere oplysninger.

Aktivér indstillingen for optimering af annoncestørrelse

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Globale indstillinger.
  4. Aktivér Lad Google optimere størrelsen på dine mobilannoncer i sektionen "Annoncestørrelse".

Google vælger de bedste mobilannoncestørrelser til dig, baseret på hvilken størrelse der er mest effektiv for din mobiltrafik.