Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Opció de configuració d'optimització de la mida dels anuncis

Deixeu que Google optimitzi els blocs d'anuncis en dispositius mòbils

Podeu deixar que Google optimitzi automàticament la mida dels blocs d'anuncis en dispositius mòbils. No cal crear-ne d'altres ni canviar el codi d'anunci. Els blocs d'anuncis existents canviaran de mida segons el context i l'orientació del dispositiu de l'usuari, i pot ser que mostrin anuncis més grans, anuncis d'amplada completa, etc. Per aquest motiu, hi haurà més anuncis aptes per omplir els blocs d'anuncis, cosa que pot fer augmentar els ingressos.

Limitacions

Aquesta opció de configuració només funciona amb llocs web optimitzats per a mòbils i Accelerated Mobile Pages (AMP). A més, no podem optimitzar els blocs d'anuncis en els casos següents:

• Si es tracta de blocs d'anuncis amb iframe (blocs d'anuncis publicats mitjançant servidors d'anuncis com ara Google Ad Manager, entre d'altres).
  • Si es tracta de blocs d'anuncis que es troben en un contenidor superior amb restriccions de mida (p. ex., una alçada fixa, overflow: hidden, etc.).
  • En el cas de la primera visualització de les pàgines per part d'un usuari, perquè utilitzem aquesta visualització per obtenir l'opció de configuració d'optimització de la mida dels anuncis del vostre compte. Amb les visualitzacions posteriors de les pàgines per part de l'usuari, apliquem la vostra opció de configuració.

Previsualitzar els anuncis optimitzats automàticament al vostre lloc web

Podeu previsualitzar el comportament d'aquesta opció de configuració al vostre lloc web abans d'activar-la.

En un dispositiu mòbil

1. Visiteu el vostre lloc web i afegiu #google_responsive_slot_preview al final de l'URL de la pàgina.
  2. Actualitzeu la pàgina.
  3. Commuteu entre l'orientació horitzontal i la vertical per veure diferents mides d'anuncis.

En un ordinador amb el navegador Google Chrome

1. Obriu el lloc web en una pestanya nova i afegiu #google_responsive_slot_preview al final de l'URL de la pàgina.
  2. Commuteu el mode de dispositiu a activat. Consulteu l'article Simular dispositius mòbils amb el mode de dispositiu per saber com fer-ho.
  3. Seleccioneu un dispositiu mòbil de la llista desplegable (p. ex., Pixel 2 o iPhone 6/7/8).
  4. Actualitzeu la pàgina.
  5. Commuteu entre l'orientació horitzontal i la vertical per veure diferents mides d'anuncis.

Aquests passos són similars en altres navegadors. Per obtenir més informació, consulteu la documentació del navegador.

Activar l'opció de configuració d'optimització de la mida dels anuncis

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Anuncis.
  3. Feu clic a Configuració general.
  4. A la secció "Mida de l'anunci", activeu l'opció Deixeu que Google optimitzi la mida dels anuncis per a mòbils.

Google triarà les mides d'anunci per a mòbils més adequades en funció de la que tingui el millor rendiment al trànsit en mòbils.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.