Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Sitebeheer

Een site verwijderen uit uw lijst van sites

Als u een site niet meer wilt gebruiken voor sitegerelateerde acties zoals advertentieweergave, kunt u de site uit uw lijst van sites verwijderen. U kunt een afzonderlijke site of meerdere sites verwijderen uit deze lijst.

Opmerking: Alle advertenties die op de site worden getoond, worden stopgezet als u de site verwijdert.

Een afzonderlijke site verwijderen uit uw lijst van sites

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Klik op de pijl-omlaag Pijl-omlaag naast de site die u wilt verwijderen.
    Opmerking: Als de knop Verwijderen grijs wordt weergegeven, moet u eerst checken of uw site geen andere subdomeinen bevat. Nadat u de subdomeinen heeft verwijderd, kunt u de site verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen. Uw site wordt verwijderd.

U kunt deze site later altijd weer toevoegen, maar dan moeten we wel opnieuw checken of deze geschikt is voor advertentieweergave.

Meerdere sites verwijderen uit uw lijst van sites

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Sites.
  3. Klik op Meer Meer en dan Sites verwijderen.
  4. Vink het selectievakje aan naast elke site die u wilt verwijderen en klik op Sites verwijderen.
    Opmerking: Als het selectievakje naast de site grijs wordt weergegeven, zorgt u ervoor dat uw site geen andere subdomeinen bevat. Nadat u de subdomeinen heeft verwijderd, kunt u de site verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen. Uw sites worden verwijderd.

U kunt deze sites later altijd weer toevoegen, maar dan moeten we wel opnieuw checken of ze geschikt zijn voor advertentieweergave.