Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Afegir un lloc nou a la llista de llocs web d'AdSense

Si voleu dur a terme determinades accions al vostre lloc web, com ara mostrar anuncis en un lloc nou o configurar regles de bloqueig al nivell de lloc web, cal que afegiu el lloc en qüestió a la vostra llista de llocs web.

Nou procés d'aprovació del nivell de lloc web per als llocs web d'AdSense per a cerques (AFS)

A partir del 4 de març de 2024, per poder mostrar anuncis a través d'AdSense per a cerques (AFS) en un lloc web nou, haureu d'afegir el vostre lloc web a la pàgina Llocs web del vostre compte d'AdSense. Cada lloc web nou se sotmet a un procés de verificació per comprovar que el domini us pertany o que en podeu modificar el contingut. Durant el procés, també es revisarà el lloc web per comprovar que compleix les polítiques del programa d'AdSense i les polítiques per a editors de Google. Un cop finalitzades les comprovacions, el lloc web es marca amb l'estat "Preparat" i podeu començar a mostrar-hi anuncis d'AFS.

Comprovar que el lloc web estigui preparat per mostrar anuncis

Quan afegiu un lloc web nou, duem a terme algunes comprovacions per assegurar-nos que estigui preparat per mostrar anuncis. Verifiquem que en sou el propietari i que compleix les polítiques del programa AdSense. Aquest procés sol durar pocs dies, però en alguns casos pot allargar-se de dues a quatre setmanes. Quan hàgim dut a terme totes les comprovacions i el lloc web estigui preparat per mostrar anuncis, us avisarem.

Welcome to the AdSense Site Approvals series

Obteniu més informació sobre el procés d'aprovació de llocs web mitjançant la nostra sèrie de vídeos Aprovació de llocs web d'AdSense.

Com es pot afegir un lloc web nou

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Llocs web.
  3. Feu clic a + Lloc web nou.
  4. Introduïu l'URL del lloc web.
    Nota: si el vostre lloc web es troba en un lloc web d'un dels nostres partners d'allotjament (com ara Blogger), haureu d'anar al vostre partner d'allotjament per afegir el lloc web a AdSense. Si el vostre lloc web és a YouTube, haureu d'anar a YouTube Studio per afegir-lo a AdSense per a YouTube.
  5. Feu clic a Desa.

El lloc web s'afegeix a la pàgina Llocs web amb l'estat "Requereix revisió".

6. Seleccioneu un mètode de verificació per connectar el vostre lloc web a AdSense:
    • Fragment de codi d'AdSense

Copieu i enganxeu el codi a l'HTML de la vostra pàgina, entre les etiquetes <head> i </head>. Assegureu-vos de col·locar el codi en cada pàgina en què vulgueu que es mostrin anuncis. Per obtenir més informació sobre com podeu enganxar el codi d'anunci, consulteu la nostra guia d'implementació del codi.

Consell: sou usuari de WordPress? Obteniu informació sobre com podeu inserir el codi d'anunci al vostre lloc web de WordPress.
      Consulteu una pàgina HTML d'exemple amb el codi d'AdSense afegit

<html>
      <head>
      <script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
      Això és la capçalera de la pàgina.
      <title>Example HTML page</title>
      </head>
      <body>
      Això és el cos de la pàgina.
      </body>
      </html>

• Fragment de codi d'ads.txt

Copieu i enganxeu el codi al fitxer ads.txt i pengeu aquest fitxer al directori arrel del vostre lloc web. Si ja teniu un fitxer ads.txt, enganxeu el codi en cada fitxer ads.txt. Obteniu més informació sobre com podeu crear un fitxer ads.txt.

Consulteu un fitxer ads.txt d'exemple
      El vostre fitxer ads.txt hauria de tenir un aspecte semblant a l'exemple següent, en què pub-0000000000000000 és el vostre identificador d'editor:

google.com, pub-0000000000000000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

• Metaetiqueta

Aquest mètode us pot interessar si no voleu col·locar el fragment de codi d'AdSense a la vostra pàgina d'inici.

Copieu i enganxeu el codi a l'HTML de la vostra pàgina, entre les etiquetes <head> i </head>.

Consulteu una pàgina HTML d'exemple amb la metaetiqueta afegida

<html>
      <head>
      <meta name="google-adsense-account" content="ca-pub-0000000000000000">
      Això és la capçalera de la pàgina.
      <title>Example HTML page</title>
      </head>
      <body>
      Això és el cos de la pàgina.
      </body>
      </html>

Si el lloc web està enllaçat a una plataforma

Per connectar un lloc web enllaçat a una plataforma:

1. En funció de la plataforma, copieu i enganxeu l'identificador d'editor a la pàgina de configuració de la plataforma o bé assegureu-vos que la configuració s'hagi completat a la plataforma.
      2. Confirmeu que heu completat la configuració a la plataforma i, a continuació, feu clic a Següent.
  7. Marqueu la casella de selecció per confirmar que heu acabat i, a continuació, feu clic a Verifica.

Verifiquem el vostre lloc web. Si no es pot verificar el lloc web, assegureu-vos que els canvis que hi hàgiu fet estiguin publicats i siguin accessibles per al rastrejador d'anuncis d'AdSense (Mediapartners-Google i Google-Display-Ads-Bot). Si continues tenint problemes, pots provar un altre mètode de verificació.

8. Feu clic a Sol·licita una revisió.

Comprovarem que el vostre lloc web estigui preparat per mostrar anuncis.

Quan hàgim completat les comprovacions, el lloc web, ja estarà preparat per mostrar anuncis. Obteniu informació sobre com podeu configurar anuncis al lloc web.

Com podeu fer que s'aprovi un lloc web?

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.