Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Polítiques

Polítiques per a blocs d'anuncis que ofereixen recompenses

Els blocs d'anuncis que ofereixen recompenses són un mecanisme per reforçar la relació entre els editors i els usuaris, cosa que beneficia tant els editors com els usuaris. Per tal de garantir una experiència positiva als editors, als usuaris i als anunciants, hem establert requisits a continuació sobre la naturalesa i la implementació dels blocs d'anuncis que ofereixen recompenses a través d'anuncis difosos per Google ("Anuncis amb recompensa").

Als efectes d'aquestes polítiques:

• "Articles monetaris directes" fa referència a qualsevol forma de pagament legal o a altres formes de pagament que es puguin utilitzar directament per comprar productes o serveis al món real.

Exemples: efectiu, criptomonedes, targeta regal.

• "Articles indirectes o no monetaris" fa referència a qualsevol cosa que tingui un valor monetari, però que no sigui una forma de pagament directa al món real, o qualsevol cosa que no tingui valor monetari al món real.

Exemples: descomptes, recompenses o punts de fidelitat, enviament d'un producte sense cost econòmic, prova d'un producte o servei sense cost econòmic, vida addicional del personatge d'un joc, aparença del personatge d'un joc.

• "Intransferible" fa referència a una recompensa que només pot bescanviar i utilitzar el mateix usuari que l'ha rebuda i que no es pot convertir directament en articles monetaris directes ni que es puguin transferir a tercers.

Exemples: codi de descompte, punts de fidelitat o element de joc que un usuari concret només pot bescanviar i utilitzar a través del compte amb què ha iniciat la sessió, i que no es poden convertir directament en efectiu ni es poden utilitzar per comprar qualsevol article que es pugui transferir a una altra persona.

Requisits de les recompenses

1. Els elements monetaris directes no es poden oferir com a recompenses en cap circumstància.
  2. Els elements indirectes o no monetaris es poden oferir com a recompenses sempre que:
    • La recompensa només es pot bescanviar i utilitzar per a un article o un servei de la plataforma, del lloc web o de l'aplicació de l'editor.
    • La recompensa no és transferible (per exemple, no es permeten els elements físics ni els punts de fidelitat que es puguin transferir a una altra persona).
    • Les recompenses que impliquin un descompte o un cupó per a articles físics no superen el 25% del valor total de l'article.
  3. Es permeten les recompenses aleatòries, sempre que:
    • La probabilitat que es guanyin recompenses aleatòries es comunica a l'usuari abans que es presentin els anuncis amb recompensa (per exemple, indica que "mira aquest anunci ara per tenir l'oportunitat de rebre una recompensa aleatòria").
    • L'usuari pot accedir fàcilment als detalls de totes les recompenses possibles (com ara indicar les possibles recompenses a la comunicació, passar-hi el cursor per sobre o incloure un enllaç a una pàgina amb detalls). Per exemple, afirmar que no rebre una recompensa és un possible resultat, i
    • la probabilitat de rebre una recompensa ha de ser superior a 0.

Requisits d'implementació

1. Els editors han de proporcionar una comunicació clara, precisa i manifesta de les accions necessàries i de les recompenses oferts abans que es presentin anuncis amb recompensa.
    • Es poden fer servir icones per descriure les accions o les recompenses, sempre que els usuaris puguin entendre-les de manera clara i inequívoca.
    • Si els anuncis amb recompensa es presenten en un paquet o requereixen que els usuaris mirin un nombre fix d'anuncis amb recompensa per obtenir una recompensa, aquests detalls s'han de comunicar clarament a l'usuari (per exemple, s'ha d'indicar "mira 3 anuncis ara per rebre 100 monedes d'or").
  2. Els anuncis amb recompensa, excepte els que s'han implementat amb el format intersticial amb recompensa, només es poden publicar quan un usuari l'activa de manera explícita i inequívoca (per exemple, tocant un botó que representi "Sí" o "Accepta"). A més:
    • Els anuncis amb recompensa no han d'obligar els usuaris a interaccionar-hi (per exemple, ha de poder ometre'ls o ignorar-los).
    • Els anuncis amb recompensa implementats mitjançant el format intersticial amb recompensa han de presentar una pantalla introductòria que contingui una opció que representi "No" o "No acceptis", amb temps perquè l'usuari desactivi aquesta opció. Aquesta opció no pot estar amagada, obstruïda o no funcional.
    • Ometre l'anunci amb recompensa o seleccionar l'opció "No" o "No acceptis" no ha d'impedir l'ús normal de la plataforma, del lloc web o de l'aplicació ni interferir-hi.
    • Els editors no poden incloure cap text ni cap icona que no sigui per descriure les recompenses que s'ofereixen, per enganyar o incentivar els usuaris cap a una opció concreta (com ara indicar "mireu aquest anunci per donar suport a la nostra empresa").
  3. Els editors han d'entregar les recompenses promeses a l'usuari un cop hagin completat les accions necessàries.
  4. Els editors són els únics responsables de la concessió de les recompenses, i no poden afirmar ni donar a entendre que Google les ha verificat o aprovat.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.