Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Famílies

Etiquetar una sol·licitud d'anunci per tractar-la com a contingut dirigit al públic infantil (TFCD)

Podeu marcar les sol·licituds d'anunci perquè es considerin contingut dirigit al públic infantil. Aquesta funció està pensada per ajudar-vos a complir la llei nord-americana de protecció de la privadesa infantil a Internet (COPPA). Tingueu en compte que potser heu de complir altres obligacions legals de conformitat amb aquesta llei. Reviseu les normatives de la Comissió Federal de Comerç dels Estats Units (FTC) i parleu amb el vostre assessor legal. Recordeu que les eines de Google estan dissenyades per facilitar el compliment de les lleis en vigor, però no eximeixen cap editor de les seves obligacions legals.

Si utilitzeu aquesta funció, s'inclourà un paràmetre d'etiqueta per al tractament del contingut dirigit al públic infantil (TFCD) a la vostra sol·licitud d'anunci. Amb aquest paràmetre, s'activa o es desactiva la publicitat basada en interessos i els anuncis de remàrqueting per a aquest tipus de contingut. El paràmetre no afecta l'ús que feu dels parells de valor-clau de Google. Per tant, assegureu-vos que compleixen la COPPA. Per obtenir més informació, consulteu les nostres directrius per al compliment de la COPPA.

La inclusió del paràmetre TFCD en una sol·licitud d'anunci té prioritat sobre qualsevol opció de configuració aplicable al nivell de lloc web.

A les directrius de sota es descriu com podeu utilitzar les etiquetes per marcar contingut dirigit al públic infantil. Aquests són els temes que es tracten:

Si utilitzeu els serveis publicitaris de Google i voleu implementar el tractament per al contingut dirigit al públic infantil al nivell de lloc web o d'aplicació (en comptes de fer-ho a les sol·licituds d'anunci), consulteu l'article Etiquetar un lloc web o una sol·licitud d'anunci per tractar-los com a contingut dirigit al públic infantil. Tingueu present que, com a propietari de contingut del vostre lloc web o la vostra aplicació, normalment controleu com es tracta aquest contingut en relació a la COPPA. De vegades, encara que no rebem cap avís per part vostra, podem començar a tractar el vostre lloc web o la vostra aplicació com a contingut dirigit al públic infantil, de conformitat amb les nostres obligacions en virtut del que disposa la COPPA. En aquests casos, intentarem informar-vos-en i podreu utilitzar les nostres eines per definir un tractament específic.

Etiquetes de Google Publisher (GPT)

Si utilitzeu etiquetes GPT, podeu definir l'estat de les sol·licituds d'anunci com a contingut dirigit al públic infantil. Per fer-ho, cal que utilitzeu la crida a l'API següent:

googletag.pubads().setTagForChildDirectedTreatment(int options);

Definiu el paràmetre options amb el valor enter 1 per marcar la sol·licitud d'anunci com a contingut dirigit al públic infantil, i amb 0 per marcar-la com a contingut no dirigit al públic infantil.

Per assegurar-vos que les opcions que especifiqueu s'apliquin abans que es faci cap sol·licitud d'anunci per a una pàgina, feu la crida a l'API amb l'etiqueta GPT setTagForChildDirectedTreatment durant la fase inicial de l'execució de la pàgina. Si no feu la crida prou aviat, és possible que la marca de contingut dirigit al públic infantil no es tingui en compte en totes les sol·licituds d'anunci. Per exemple, la crida a setTagForChildDirectedTreatment s'ha d'executar abans que qualsevol crida a googletag.enableServices(), googletag.pubads().display(...) o googletag.pubads().definePassback(...).display(). Tingueu en compte que aquesta llista no és exhaustiva.

Si utilitzeu el mode asíncron, les crides posteriors per actualitzar qualsevol espai publicitari mitjançant googletag.pubads().refresh tindran en compte els canvis fets mitjançant setTagForChildDirectedTreatment a partir de l'última sol·licitud rebuda per a l'espai publicitari concret.

Un cop s'hagi executat la crida a l'API per marcar l'estat de la sol·licitud d'anunci com a contingut dirigit al públic infantil, podeu deixar aquest valor sense definir. D'aquesta manera, totes les sol·licituds d'anunci que es facin a partir de llavors a la mateixa visualització de la pàgina utilitzaran la configuració al nivell de lloc web de manera predeterminada (si escau). Per deixar sense definir l'estat de contingut dirigit al públic infantil, utilitzeu la crida a l'API següent:

googletag.pubads().clearTagForChildDirectedTreatment();

Un cop s'hagi executat la crida setTagForChildDirectedTreatment, s'aplicarà aquesta configuració a totes les sol·licituds d'anunci següents fins que es canviï o s'esborri.

Exemple de fragment de codi de GPT síncron
<script type="text/javascript">  (function() {    var useSSL = 'https:' == document.location.protocol;    var src = (useSSL ? 'https:' : 'http:') + '//www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js';    document.write('<scr' + 'ipt src="' + src + '"></scr' + 'ipt>'); })();
</script>
<script type='text/javascript'>    googletag.pubads().setTagForChildDirectedTreatment(1);    googletag.defineSlot('/1234/sports/football', [728, 90],'div_1')       .addService(googletag.pubads());    googletag.pubads().enableSyncRendering();    googletag.enableServices();
</script>
Exemple de fragment de codi de GPT asíncron
<script type="text/javascript">  var googletag = googletag || {};  googletag.cmd = googletag.cmd || [];  (function() {    var gads = document.createElement("script");    gads.async = true;    gads.type = "text/javascript";    var useSSL = "https:" == document.location.protocol;    gads.src = (useSSL ? "https:" : "http:") + "//www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js";    var node =document.getElementsByTagName("script")[0];    node.parentNode.insertBefore(gads, node);   })();
</script>
<script type='text/javascript'>  googletag.cmd.push(function() {    googletag.pubads().setTagForChildDirectedTreatment(1);    googletag.defineSlot('/1234/sports/football', [728, 90],'div_1')       .addService(googletag.pubads());    googletag.enableServices();  });
</script>

Etiquetes GPT de passback

Les etiquetes GPT de passback es poden utilitzar per publicar anuncis des d'un editor de Google Ad Manager a un altre editor, tant si aquest últim utilitza el sistema de publicació d'anuncis de Google Ad Manager com un servidor d'anuncis de tercers. Les etiquetes s'envien de l'editor de Google Ad Manager A a l'editor B i es gestionen mitjançant el servidor d'anuncis d'aquest últim.

Si utilitzeu etiquetes GPT de passback, podeu definir l'estat de les sol·licituds d'anunci com a contingut dirigit al públic infantil. Per fer-ho, cal que inclogueu el codi següent a la crida a l'API:

setTagForChildDirectedTreatment(int options);

Definiu el paràmetre options amb el valor enter 1 per marcar la sol·licitud d'anunci com a contingut dirigit al públic infantil, i amb 0 per marcar-la com a contingut no dirigit al públic infantil.

En utilitzar etiquetes de passback, se sol·licita l'anunci original a l'editor de Google Ad Manager A mitjançant TFCD=1 o TFCD=0, o bé cap d'aquests paràmetres. Quan la creativitat es publica a la pàgina, la macro %%TFCD%% hereta el valor de la sol·licitud d'anunci original, que és el que s'utilitza per fer la sol·licitud d'anunci a l'editor B. La macro %%TFCD%% només es pot utilitzar en els casos en què tant l'editor A com el B utilitzin el sistema de publicació d'anuncis de Google Ad Manager.

Exemple de fragment de codi d'etiqueta GPT de passback
<script src="http://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js">  googletag.pubads().definePassback("123456/ad/unit", [100,200])     .setTagForChildDirectedTreatment(1)
    .display();
</script>
Exemple de fragment de codi d'etiqueta GPT de passback amb la macro %%TFCD%%
<script src="http://www.googletagservices.com/tag/js/gpt.js">  googletag.pubads().definePassback("123456/ad/unit", [100,200])     .setTagForChildDirectedTreatment(%%TFCD%%)
    .display();
</script>

Obteniu més informació sobre les etiquetes GPT de passback i les macros de Google Ad Manager.

URL senzills

Si utilitzeu URL senzills, podeu definir l'estat de les sol·licituds d'anunci com a contingut dirigit al públic infantil. Per fer-ho, cal que afegiu el paràmetre tfcd=[int] directament a l'URL de sol·licitud de l'etiqueta. Heu d'especificar el paràmetre a l'inici de l'etiqueta (us recomanem que el col·loqueu entre els 500 primers caràcters). Definiu-lo com a tfcd=1 per marcar la sol·licitud com a contingut dirigit al públic infantil, o bé com a tfcd=0 per marcar-la com a contingut no dirigit al públic infantil. Per exemple:

https://securepubads.g.doubleclick.net/gampad/ad?tfcd=1&iu=/12345/adunit&sz=728x90&c=12345

SDK d'anuncis de Google per a mòbil

Com a desenvolupador d'aplicacions, en fer una sol·licitud d'anunci podeu especificar si voleu que Google consideri que el vostre contingut està dirigit al públic infantil.

Definiu tagForChildDirectedTreatment per especificar que es tracti com a contingut dirigit al públic infantil a efectes de la COPPA. Consulteu la documentació per a desenvolupadors d'Android i d'iOS per obtenir més informació.

Tractament per al contingut dirigit al públic infantil en els casos de mediació
Ad Manager mediation facilitates compliance with the Children's Online Privacy Protection Act (COPPA).
Set tagForChildDirectedTreatment(true) in the Google Mobile Ads SDK to indicate that your content should be treated as child-directed for the purposes of COPPA. Google makes this signal available to third-party ad networks in Mediation to facilitate COPPA compliance. Learn more
Google Ad Manager simply serves as a platform. The advertising relationship is between the mobile app developer and the third-party ad network, so it’s the developer's responsibility to ensure that each third-party ad network serves ads that treat the developer’s content as child-directed for purposes of COPPA.

SDK d'anuncis multimèdia interactius de Google (per a vídeo)

En el cas de les sol·licituds de vídeo, podeu indicar si voleu que Google consideri el vídeo com a contingut dirigit al públic infantil afegint el paràmetre tfcd=1 a l'etiqueta d'anunci. Per fer-ho, utilitzeu una etiqueta de vídeo creada manualment o qualsevol SDK d'IMA específic d'una plataforma (HTML5, iOS o Android).

Si el reproductor de vídeo utilitza la funció de Google Ad Manager per inserir anuncis dinàmics, també pot incloure el paràmetre tfcd=1 a les sol·licituds de vídeos a la carta (VOD) o de reproducció en directe per tal de transferir-lo a qualsevol de les sol·licituds d'anunci incloses.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.