AdSense haulle

Muokattavan hakutyylin mainosasetukset

Kaikki muokattavien hakumainosten mainosasetukset esitellään tässä artikkelissa.

Yleisvaihtoehdot

Näillä asetuksilla voit määrittää kaikkien mainostesi tyylin:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä mainostekstin kirjasin. Voit valita erilaisista Google-kirjasimista.
Kirjasimen väri Määritä mainostekstin kirjasimen väri.
Taustaväri Määritä mainosten taustaväri.
Täyte Määritä mainosten ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.
Reunukset Määritä mainosten reunusten koko ja väri.

Otsikko

Näillä asetuksilla voit määrittää mainostesi otsikoiden tyylin:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä otsikoiden kirjasin ja kirjasimen väri.
Kirjasinkoko Määritä otsikoiden kirjasinkoko.
Rivin korkeus Määritä otsikkorivin korkeus.
Kirjainväli Määritä otsikoiden kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko otsikoiden olevan lihavoituja, kursivoituja tai alleviivattuja.
Täyte Määritä otsikoiden ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.

Näkyvä URL-osoite

Näillä asetuksilla voit määrittää mainostesi URL-tekstin tyylin:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä URL-tekstin kirjasin ja kirjasimen väri.
Kirjasinkoko Määritä URL-tekstin kirjasinkoko.
Rivin korkeus Määritä URL-tekstin rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä URL-tekstin kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko URL-tekstin olevan lihavoitua, kursivoitua tai alleviivattua.
Ylivierityksen aikana Määritä URL-tekstin korostus ja kirjasinväri ylivierityksen aikana.
Täyte Määritä URL-tekstin ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.

Kuvaus

Näillä asetuksilla voit määrittää mainostesi kuvaustekstin tyylin:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä kuvausten kirjasin ja kirjasimen väri.
Kirjasinkoko Määritä kuvausten kirjasinkoko.
Rivin korkeus Määritä kuvausten rivin korkeus.
Kirjainväli Määritä kuvausten kirjainväli.
Korostus Valitse, haluatko kuvausten olevan lihavoituja, kursivoituja tai alleviivattuja.
Täyte Määritä kuvausten ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.

Mainosmerkki

Näillä asetuksilla voit määrittää mainostesi mainosmerkin tyylin:

Asetus Kuvaus
Kirjasin Määritä mainosmerkin kirjasin. Voit valita erilaisista Google-kirjasimista.
Taustaväri Määritä mainosmerkin taustaväri.
Reunukset Määritä mainosmerkin reunusten väri, koko ja säde.
Täyte Määritä mainosmerkin ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.

Kuva

Jos asettelu sisältää kuvan, näillä asetuksilla voit määrittää mainoskuvan tyylin:

Asetus Kuvaus
Leveys                  Määritä kuvan leveys.
Korkeus Määritä kuvan korkeus.

Vasen säilö

Jos asettelun vasen sarake sisältää kuvan, näillä asetuksilla voit määrittää mainoskuvan tyylin:

Asetus Kuvaus
Taustaväri Määritä mainoskuvan taustaväri.
Marginaalit Määritä mainoskuvan ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tulevat marginaalit.
Täyte Määritä mainoskuvan ylä- ja alapuolelle sekä sivuille tuleva täyte.
Reunukset Määritä mainoskuvan reunusten väri, koko ja säde.
Leveys Määritä kuvan leveys.
Korkeus Määritä kuvan korkeus.