Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Indstillinger for layout for søgeannoncer

Alle de tilgængelige annonceindstillinger for tilpassede søgeannoncer er beskrevet nedenfor.

Globale indstillinger

Brug disse indstillinger til at anvende søgestilen på tværs af dine annoncer:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen for tekst i dine annoncer. Du kan vælge mellem en række forskellige skrifttyper fra Google Fonts.
Skriftfarve Indstil skriftfarven for tekst i dine annoncer.
Baggrundsfarve Indstil baggrundsfarven for dine annoncer.
Indre margen Indstil den indre margen for dine annoncers top, bund og sider.
Rammer Indstil rammestørrelsen og -farven for dine annoncer.
Ved mouseover Indstil fremhævnings- og baggrundsfarve for dine annoncer ved mouseover.

Overskrift

Brug disse indstillinger til at give overskriften på dine annoncer en personlig stil:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for overskrifterne.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for overskrifterne.
Linjehøjde Indstil overskrifternes linjehøjde.
Fremhævning Vælg, om overskrifterne skal være med fed, i kursiv eller understregede.
Indre margen Indstil den indre margen for dine overskrifters top, bund og sider.
Ved mouseover Indstil fremhævnings- og baggrundsfarve for overskrifterne ved mouseover.

Annonceret webadresse

Brug disse indstillinger til at give dine annoncers webadressetekst en personlig stil:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for webadresseteksten.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for webadresseteksten.
Linjehøjde Indstil webadressetekstens linjehøjde.
Fremhævning Vælg, om webadresseteksten skal være med fed, i kursiv eller understreget.
Ved mouseover Indstil fremhævelse og skriftfarve for webadresseteksten ved mouseover.
Indre margen Indstil den indre margen for webadressernes top, bund og sider.

Beskrivelse

Brug disse indstillinger til at give dine annoncers beskrivelsestekst en personlig stil:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen og skriftfarven for beskrivelserne.
Skriftstørrelse Indstil skriftstørrelsen for beskrivelserne.
Linjehøjde Indstil beskrivelsernes linjehøjde.
Fremhævning Vælg, om beskrivelserne skal være med fed, i kursiv eller understregede.
Indre margen Indstil den indre margen for dine beskrivelsers top, bund og sider.

Søgeord til Søgenetværket

Brug disse indstillinger til at vælge layout for dine annoncers søgeord til Søgenetværket:

Indstilling Beskrivelse
Tekstfarve Indstil skrifttype og skriftfarve for søgeord til Søgenetværket.
Fremhævning Vælg, om søgeordene til Søgenetværket skal være med fed, i kursiv eller understregede.

Annonceseparator

Brug disse indstillinger til at vælge layout for dine annoncers annonceseparator:

Indstilling Beskrivelse
Separatorfarve Indstil farven på annonceseparatoren.

Annoncebadge

Bemærk! Visse indstillinger for annoncebadge er muligvis ikke tilgængelige til bestemte skabeloner. Når de er tilgængelige, kan du bruge disse indstillinger til at vælge layoutet for dine annoncers annoncebadge:

Indstilling Beskrivelse
Skrifttype Indstil skrifttypen for dit annoncebadge. Du kan vælge mellem en række forskellige skrifttyper fra Google Fonts.
Skriftfarve Indstil skriftfarven for teksten i dit annoncebadge.
Baggrundsfarve Indstil baggrundsfarven for annoncebadget.
Skriftstørrelse Indstil skrifttypen for annoncebadget.
Linjehøjde Indstil linjehøjden for annoncebadget.
Fremhævning Vælg, om annoncebadget skal være med fed, i kursiv eller understreget.
Indre margen Indstil den indre margen for annoncens top, bund og sider.
Rammer Indstil rammefarven, -størrelsen og -radiussen for annoncebadget.

Billede

Hvis dit layout omfatter et billede, kan du bruge disse indstillinger til at give billedet en personlig stil i dine annoncer:

Indstilling Beskrivelse
Ikonfarve Indstil farven på ikonet.
Ikon Vælg enten et tilpasset ikon eller et standardikon.
Størrelse Indstil billedets bredde og højde.

Venstre container

Hvis dit layout omfatter et billede i den venstre kolonne, kan du bruge disse indstillinger til at give billedet en personlig stil i dine annoncer:

Indstilling Beskrivelse
Baggrundsfarve Indstil baggrundsfarven for annoncebilledet.
Margener Indstil margenerne for dit annoncebilledes top, bund og sider.
Indre margen Indstil den indre margen for dit annoncebilledes top, bund og sider.
Rammer Indstil rammefarven, -størrelsen og -radiussen for annoncebilledet.
Bredde Indstil billedets bredde.
Højde Indstil billedets højde.