Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Mijn rapporten veranderen in de loop van de dag

De rapporten in uw AdSense-account worden gewoonlijk elke paar uur bijgewerkt. De informatie in de rapporten wordt echter pas gewijzigd nadat onze logbestanden intern zijn geverifieerd. Vanwege de manier waarop ons systeem accountactiviteiten bijhoudt, kan het doorgaans maximaal 24 uur duren voordat de rapporten over de inkomsten op een bepaalde dag zijn voltooid. Daarom ziet u soms wijzigingen in uw inkomsten gedurende de dag terwijl het aantal klikken en vertoningen hetzelfde blijft of toeneemt.