Raportit

Raporttini muuttuvat päivän mittaan

AdSense-tilisi sisältämät raportit päivitetään yleensä muutaman tunnin välein. Raporttien tiedot voivat kuitenkin muuttua vielä sen jälkeen, kun lokimme on vahvistettu sisäisesti. Järjestelmämme tilin toiminnan seurantatavan takia päivän tuottoja käsittelevien raporttien viimeisteleminen voi vaatia jopa 24 tuntia. Tämän takia tulot saattavat vaihdella päivän kuluessa, kun taas napsautusten ja näyttökertojen määrä pysyy samana tai kasvaa.