Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Per què els meus informes poden canviar durant el curs del dia?

Els informes que apareixen a la pestanya Informes del vostre compte AdSense normalment s'actualitzen cada poques hores. No obstant això, les dades dels informes poden canviar cada vegada que els nostres registres es verifiquen internament. A causa del mètode que utilitza en nostre sistema per fer el seguiment de l'activitat dels comptes, pot trigar fins a 24 hores a tenir llest els informes dels guanys diaris. Aquesta és la raó per la qual podeu haver observat canvis en els guanys durant un mateix dia, mentre que el nombre de clics i d'impressions es manté igual o augmenta.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.