Mainosten kohdistaminen

Sisällön keskeinen asema mainosten kohdistamisessa

Kuten ehkä tiedät, AdSensen toiminta perustuu verkkosivujen sisällön indeksointiin ja mainosten näyttämiseen kyseisen sisällön perusteella. Tämä tarkoittaa, että jos sisältöä on vähän, indeksointirobotilla saattaa olla vaikeuksia tunnistaa sivulla olevia tietoja. Näin ollen saatat nähdä mainoksia, jotka eivät liity suoraan sivuusi.

Thin content (and why quality content matters) | Sustainable Monetized Websites
Tässä on ratkaisu: varmista, että sivut ovat täynnä houkuttelevaa sisältöä. Mitä kohdistetumpaa tekstisisältöä tarjoat indeksointirobotille, sitä helpompi järjestelmämme on määrittää sivujen aihe ja sitä osuvampia näytetyt Google-mainokset ovat. Tämä parantaa AdSense-ohjelman tehokkuutta ja tarjoaa sekä käyttäjille että sivuilla mainostaville mainostajille paremman käyttökokemuksen.
Seuraava yhtälö selventää asiaa:
  1. Paljon sisältöä sivulla = tarkasti kohdistetut mainokset
  2. Tarkasti kohdistetut mainokset + kiinnostuneet käyttäjät = hyvä klikkausprosentti ja hyvä konversioprosentti
  3. Hyvä klikkausprosentti ja hyvä konversioprosentti = menestystarina!

Sivustollasi näkyvät Google-mainokset toimivat tällöin lisäsisältönä, joka tarjoaa käyttäjille hyödyllisiä tietoja sisällöstä, jonka tuottamiseen olet nähnyt paljon vaivaa. Voit auttaa meitä auttamaan itseäsi, kun optimoit sivusi lisäämällä niihin laadukasta sisältöä.