Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annonceenheder

Om Multiplex-annoncer

Multiplex-annoncer er et native-annonceformat, hvor der vises flere annoncer i et gitter i en annonceenhed. Du kan tilpasse formatet, så layoutet passer til dit website.

Udgivere vælger ofte at placere Multiplex-annonceenheder i slutningen af artikler eller på sidebjælker, da det kan være med til at sikre effektiv indtægtsgenerering ved afslutningen af en brugers "rejse" på en side eller et website. Multiplex-annonceenheder giver dig med andre ord mulighed for at vise annoncer for brugerne, når de er færdige med at benytte det indhold, de får vist.

Eksempler

På billederne nedenfor kan du se, hvordan Multiplex-annoncer ser ud på henholdsvis computere og mobilenheder.

Tip! Når du opretter en Multiplex-annonceenhed, kan du bruge annonceforhåndsvisningen til at se forskellige muligheder mht. størrelse og layout.

Eksempel 1: Multiplex-annoncer på en computer

Eksempel 2: Multiplex-annoncer på en mobilenhed