Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Ikke fakturerbar

Annonser som ikke er fakturerbare, er annonser du ikke kan fakturere for på tradisjonelt vis (f.eks. direktesalg), eller som du ikke kan tjene penger på (f.eks. relevante innholdsenheter uten annonser).