Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Ei laskutettava

Ei laskutettava ‑tilassa olevat mainokset ovat mainoksia, joita ei laskuteta perinteisellä tavalla (esim. suoramyynnillä) tai joita ei tulouteta (tällaisia ovat esimerkiksi osuvan sisällön yksiköt, joissa ei ole mainoksia).