AMP-mainokset

Accelerated Mobile Pages (AMP) ‑tekniikka

Accelerated Mobile Pages (AMP) on avoimen lähdekoodin projekti. Sen tarkoituksena on parantaa mobiiliverkkoa tarjoamalla kehys, jonka avulla voidaan luoda aina nopeasti latautuvia sisältösivuja. AMP-sivut latautuvat Google Hausta keskimäärin alle sekunnissa. Tämän ansiosta julkaisijoiden liikennemäärät ovat kasvaneet ja sivulla vietetty aika on pidentynyt.

Improving your site performance through AMP

AMP-sivujen kaupallistaminen

AMP-sivut kirjoitetaan AMP-HTML-kielellä. Tämän vuoksi AMP-mainosyksiköt edellyttävät tavallisesta AdSense-mainoskoodista poikkeavaa mainoskoodia. Lue lisätietoja AMP-yhteensopivan Display-mainosyksikön luomisesta.