Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Automatiska annonser

Om automatiska annonser

Automatiska annonser är ett enkelt och innovativt sätt att generera intäkter från ditt innehåll. Med automatiska annonser placerar du ett kodavsnitt på alla sidor på hela din webbplats. Funktionen läser in din webbplats och placerar automatiskt annonser där de förväntas fungera bra och potentiellt generera intäkter.

Fördelar

Fördelar med automatiska annonser:

• De kan öka dina intäkter. Automatiska annonser analyserar dina sidor och hittar nya platser där annonserna kan visas utifrån din layout, ditt innehåll och dina befintliga Google-annonser.
  • De är lätta att använda. Du behöver bara klistra in ett annonskodsavsnitt för att komma igång. När du har infogat koden anpassas automatiska annonser automatiskt till eventuella ändringar du gör på din webbplats och i dina annonsinställningar.
  • De gör det möjligt att anpassa annonserna till din webbplats. Inställningarna för automatiska annonser ger dig kontroll över var annonser visas på din webbplats.
  • De är mobilanpassade. Automatiska annonser anpassas automatiskt till alla olika skärmstorlekar. De innehåller också mobilspecifika format som ankarannonser och vinjetter.

Så fungerar automatiska annonser

Automatiska annonser använder Googles smarta teknik för att

• tolka din sidstruktur
  • upptäcka eventuella befintliga Google-annonser på sidan (observera att vi inte kan identifiera annonser från andra annonsnätverk)
  • placera nya annonser automatiskt utifrån olika element som sidlayout, mängden innehåll på sidan och befintliga Google-annonser. Ibland placeras två annonser bredvid varandra (oavsett annonsernas nätverkskälla).

Vi känner av om du gör ändringar på webbplatsen och gör då en ny analys.

Om du har AMP-sidor

Om du vill att Google ska placera annonser automatiskt på dina AMP-sidor kan du använda automatiska annonser för AMP.