Forskellen mellem Google Ads og AdSense

Google Ads-programmet giver dig mulighed for at oprette annoncer, som vises på relevante Google-søgeresultatsider og på vores netværk af partnerwebsites. Hvis du vil have flere oplysninger om Google Ads og begynde at annoncere med det samme, kan du gå til www.ads.google.com.

Google AdSense-programmet adskiller sig ved at vise Google Ads-annoncer på enkeltpersoners websites. Google betaler derefter udgiverne for de annoncer, der vises på deres website, enten baseret på brugerklik på annoncer eller på annonceeksponeringer afhængigt af annoncetypen.

Google AdSense logo

Google Ads logo
PRØV ADSENSE »   Prøv Google Ads »