Välkommen till hjälpcentret för AdSense. Eftersom det är jultider är vår support stängd mellan den 17 december och 4 januari. Du hittar fler resurser i vårt hjälpcenter och i våra gruppforum. Vi beklagar besväret och uppskattar ditt tålamod.

AdSense for search (AFS)

Annonstillägg med anpassade sökformat

Sökannonser kan också visas tillsammans med tillägg. Annonstilläggen innehåller ytterligare information, till exempel kontaktuppgifter, webbplatslänkar eller Ring-knappar. Här beskriver vi de annonstillägg som är tillgängliga för anpassade sökannonser.

Inställningar för tillägg

Du kan använda tilläggsinställningar för att aktivera eller inaktivera tillägg i det anpassade sökformatet.

Obs! Om du inaktiverar tillägg påverkas ditt intäktsresultat.
Inställning för tillägg Beskrivning
Webbplatslänkar Inaktivera denna inställning om du inte vill att webbplatslänkar ska visas i det anpassade sökformatet.
Bedömningar Inaktivera denna inställning om du inte vill att betyg ska visas i det anpassade sökformatet.
Medielänkar Inaktivera denna inställning om du inte vill att medielänkar som telefonsamtalslänkar, länkar till appbutiker och kartlänkar ska visas i det anpassade sökformatet.
Ytterligare information Inaktivera denna inställning om du inte vill att ytterligare information som politiska upplysningar, prisinformation och särskilda höjdpunkter ska visas i det anpassade sökformatet.

Tillägg

Tillägg Resultat
Webbplatslänk Visar ytterligare länkar till djupare innehåll på annonsörens webbplats utöver målsidan. Webbplatslänkar ökar annonsernas värde eftersom de visar ytterligare inriktade och relevanta länkar för användare vars sökfrågor ledde till att annonserna visades.
Betyg Visar användares omdömen om säljaren bredvid annonserna. Betygen speglar användarnas köpupplevelse hos företaget snarare än deras åsikter om en viss produkt.
App (endast mobila enheter) Visar en länk för att ladda ned en app från Google Play Butik eller Apple App Store.
Pris och kampanj Visar ett pris eller en kampanj för vissa av annonsörens produkter eller tjänster.
Samtal (endast mobila enheter) Visar en knapp för att ringa upp annonsören direkt.
Adress Visar platsinformation, till exempel en karta, en adress eller avståndet till annonsörens företag.
Telefonnummer (endast datorer) Visar ett telefonnummer som det inte går att klicka på.
Uppmaning Visar en uppmaningsknapp.