Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonser for søk

Annonseutvidelser med stiler for søkeannonser

Utvidelser kan også brukes i søkeannonser. Annonseutvidelser inneholder tilleggsinformasjon, for eksempel kontaktopplysninger, nettstedslinker, klikkbare ringeknapper og så videre. Nedenfor beskriver vi annonseutvidelsene og utvidelsesinnstillingene du kan bruke i søkeannonser.

Utvidelsesinnstillinger

Med utvidelsesinnstillinger kan du slå utvidelser av eller på i stilen for søkeannonser.

Merk: Uten utvidelser kan inntektene dine svekkes.
Utvidelsesinnstilling Beskrivelse
Nettstedlinker Slå av denne innstillingen hvis du ikke vil at nettstedslinker skal vises i stilen for søkeannonser.
Vurderinger Slå av denne innstillingen hvis du ikke vil at vurderinger skal vises i stilen for søkeannonser.
Tilleggsinformasjon Slå av denne innstillingen hvis du ikke vil at tilleggsinformasjon, for eksempel politiske bekjentgjørelser i annonser, prisinformasjon, kampanjer og så videre, skal vises i stilen for søkeannonser.
Merk: Denne innstillingen kontrollerer også anropsannonser.
Visuelle formater Velg ønsket alternativ for bildeutvidelser:
  • : Vis søkeannonser med bildeutvidelser.
  • Av: Ikke vis søkeannonser med bildeutvidelser.
  • Obligatorisk: Vis bare de søkeannonsene som har bildeutvidelser.
Merk: Denne innstillingen kontrollerer også appannonser.

Utvidelser

Utvidelse Funksjonens hensikt
Nettstedslink Nettstedslinker inneholder flere linker til mer detaljert innhold på annonsørens nettsted utover den primære landingssiden. Med nettstedslinker blir annonsene mer verdifulle for brukerne som har lagt inn søk som utløser disse annonsene. ved at de inneholder målrettede og relevante linker.
Utvidede nettstedslinker Vis storformats nettstedslinker som inneholder et tekstutdrag som beskriver de enkelte nettstedslinkene, så det blir enklere for brukerne å se om linkene er relevante for det de er på utkikk etter.
Vurdering Utvidelser for vurderinger inneholder rangeringer fra brukere om selgere ved siden av selgernes annonser. Slike vurderinger gjenspeiler erfaringene brukerne har gjort seg når de har handlet hos de aktuelle bedriftene, heller enn hvor fornøyd de er med enkeltprodukter.
Apputvidelse (bare på mobilenheter) Apputvidelser inneholder linker til direkte nedlasting av mobilapper enten fra Google Play Butikk eller Apple App Store.
Pris- og promoteringsutvidelser Pris- og promoteringsutvidelser inneholder priser eller promoteringer for noen av produktene eller tjenestene annonsøren tilbyr.
Klikkbar utvidelse (bare på mobilenheter) Klikkbare utvidelser inneholder en handlingsknapp for å åpne telefontastaturet slik at brukerne kan ringe direkte til annonsøren.
Adressetillegg Adressetillegg inneholder stedsinformasjon for annonsen, for eksempel et kart, en adresse eller avstanden til annonsørens beliggenhet.
Telefonutvidelse (bare på datamaskiner) Telefonutvidelser inneholder et telefonnummer som ikke kan klikkes.
Handlingsfremmende oppfordring Dette er en knapp med en handlingsfremmende oppfordring.
Bekjentgjørelse i annonsen Dette er bekjentgjørelser knyttet til annonsen, for eksempel forbundet med politisk tilhørighet hvis det gjelder en politisk annonse.