Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertenties voor zoeken

Advertentie-extensies voor zoekstijl

Zoekadvertenties kunnen ook extensies hebben. Advertentie-extensies bieden aanvullende informatie, zoals contactgegevens, sitelinks, click-to-call-knoppen, enzovoort. Hieronder ziet u welke advertentie-extensies en extensie-instellingen beschikbaar zijn voor zoekadvertenties.

Instellingen voor extensies

Met extensie-instellingen kunt u extensies aan- en uitzetten in uw zoekstijl.

Opmerking: Als u extensies uitzet, beïnvloedt dat uw opbrengsten.
Instelling voor extensie Beschrijving
Sitelinks Zet deze instelling uit als u niet wilt dat er sitelinks te zien zijn in uw zoekstijl.
Beoordelingen Zet deze instelling uit als u niet wilt dat er beoordelingen te zien zijn in uw zoekstijl.
Meer informatie Zet deze instelling uit als u niet wilt dat er aanvullende informatie, zoals kennisgevingen over politieke advertenties, prijsinformatie, enzovoort, te zien is in uw zoekstijl.
Opmerking: Deze instelling geldt ook voor beladvertenties.
Visuele indelingen Selecteer de gewenste optie voor beeldextensies:
  • Aan: Zoekadvertenties met beeldextensies tonen.
  • Uit: Zoekadvertenties met beeldextensies niet tonen.
  • Vereist: Zoekadvertenties alleen tonen als ze een beeldextensie hebben.
Opmerking: Deze instelling geldt ook voor app-advertenties.

Extensies

Extensie Actie
Sitelink Geeft aanvullende links weer naar diepere content op de site van een adverteerder buiten de belangrijkste landingspagina. Sitelinks vergroten de waarde van advertenties door aanvullende getargete en relevante links te tonen voor gebruikers die deze advertenties hebben geactiveerd met hun zoekopdrachten.
Verbeterde sitelinks Hiermee worden sitelinks met een grote indeling getoond die een tekstfragment bevatten dat elke sitelink beschrijft. Zo weten gebruikers of een link relevant is voor wat ze zoeken.
Beoordeling Geeft door gebruikers ingediende beoordelingen van verkopers weer naast de advertenties van deze verkopers. De beoordelingen zijn gebaseerd op de koopervaring van gebruikers bij deze bedrijven en niet zozeer op hun ervaring met specifieke producten.
App (alleen mobiel) Geeft een link weer voor het rechtstreeks downloaden van een mobiele app vanuit de Google Play Store of de Apple App Store.
Prijs en promotie Geeft een prijs of promotie weer voor een deel van het bedrijfsaanbod van een adverteerder.
Click-to-call (alleen mobiel) Geeft een actieknop weer om de telefoonkiezer te openen en de adverteerder rechtstreeks te bellen.
Locatie Geeft locatie-informatie weer voor een advertentie, zoals een kaart, een adres of de afstand tot het bedrijf van een adverteerder.
Telefoonnummer (alleen desktop) Geeft een telefoonnummer weer waarop niet kan worden geklikt.
Call-to-action Geeft een call-to-action-knop weer.
Kennisgeving over advertentie Toont kennisgevingen over de advertentie, zoals kennisgevingen over politieke advertenties.