AdSense haulle

Oman hakumainostyylin mainoslaajennukset

Hakumainoksissa voi olla myös laajennuksia. Mainoslaajennukset antavat lisätietoja, esimerkiksi yhteystietoja, sivustolinkkejä ja soita klikkaamalla ‑painikkeita. Muokattavien hakumainosten mainoslaajennukset ja laajennusasetukset esitellään seuraavassa osiossa.

Laajennusasetukset

Laajennusasetuksista voit valita laajennukset käyttöön tai pois käytöstä omassa hakumainostyylissäsi.

Huom. Laajennusten poistaminen käytöstä vaikuttaa tuloihisi.
Laajennusasetus Kuvaus
Sivustolinkit Poista tämä asetus käytöstä, jos et halua näyttää sivustolinkkejä omassa hakumainostyylissäsi.
Arviot Poista tämä asetus käytöstä, jos et halua näyttää arvioita omassa hakumainostyylissäsi.
Medialinkit Poista tämä asetus käytöstä, jos et halua näyttää medialinkkejä, kuten puhelinnumero‑, sovelluskauppa‑ ja karttalinkkejä, omassa hakumainostyylissäsi.
Lisätietoja Poista tämä asetus käytöstä, jos et halua näyttää lisätietoja, kuten poliittisia ilmoituksia, hintatietoja ja erityisiä kohokohtia, omassa hakumainostyylissäsi.

Laajennukset

Laajennus Näin se toimii
Sivustolinkki Näyttää lisälinkkejä muualla kuin mainostajan laskeutumissivulla olevaan sisältöön. Sivustolinkit antavat mainoksille lisäarvoa näyttämällä lisää kohdistettuja ja osuvia linkkejä käyttäjille, joiden hakulausekkeet ovat käynnistäneet mainokset.
Arvio Näyttää käyttäjien lähettämät myyjäarviot, jotka esitetään myyjien mainosten vieressä. Nämä arviot kuvastavat käyttäjien ostokokemuksia kyseisessä yrityksessä sen sijaan, että ne kuvastaisivat tiettyjen tuotteiden käyttökokemuksia.
Sovellus (vain mobiililaitteille) Näyttää linkin, jonka avulla mobiilisovellus voidaan ladata suodaan joko Google Play Kaupasta tai Applen App Storesta.
Hinta Näyttää mainostajan valikoimaan kuuluvien tuotteiden hinnat.
Soita klikkaamalla (vain mobiililaitteille) Näyttää toimintopainikkeen, joka avaa puhelimen numeronvalitsimen ja soittaa suoraan mainostajalle.
Sijainti Näyttää mainoksen sijaintitiedot, kuten kartan, osoitteen tai etäisyyden mainostajan toimipaikkaan.
Puhelinnumero (vain tietokoneet) Näyttää puhelinnumeron, jota ei voi klikata.
Toimintakehotus Näyttää toimintakehotuksen painikkeen.